Închide meniul

Adrian Mutu, atac cu talpa sus la susţinătorii din România ai campioanei Emma Răducanu: „Bine că nu ne-am dus şi cu două sarmale la aeroport şi noi o aveam acolo pe Simona”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 noiembrie 2021, 13:27

Adrian Mutu, atac cu talpa sus la susţinătorii din România ai campioanei Emma Răducanu: „Bine că nu ne-am dus şi cu două sarmale la aeroport şi noi o aveam acolo pe Simona

Emma Răducanu

Profimediaimages

„Cu toată sinceritatea şi simpatia pe care o am pentru Emma Răducanu, e englezoaică, nu-i româncă! Tată român şi mamă chinezoaică! Ce ţară reprezintă însă? A câştigat US Open şi acum toată lumea e cu: Ce faci, bine că nu ne-am dus şi cu două sarmale la aeroport, când a venit…

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu critică atitudinea românilor faţă de Emma Răducanu

Şi noi o aveam acolo pe Simona, care e superstar pe lângă Emma… Băi, oameni buni, despre ce vorbiţi? Halep a stat 64 de săptămâni pe primul loc în clasamentul WTA”, a spus Mutu, la podcastul lui Cătălin Măruţă.

Într-adevăr, în anumite momente, Emma Răducanu a părut principala vedetă şi la Transylvania Open, acolo unde a fost prezentă şi Simona Halep, deţinătoare de două trofee de Grand Slam.

Emma Răducanu, sfătuită de Ronnie O’Sullivan să apeleze la un psihiatru

Emma Răducanu a reușit, în 2021, să dea peste cap toate calculele. Tânăra de 18 ani, cu origini românești, a câștigat US Open după ce a venit din calificări și nu a pierdut niciun set. Britanica a urcat până pe locul 21 în clasamentul WTA, dar au urmat câteva rezultate sub așteptări. La Transylvania Open, Emma a cedat fără drept de apel, în sferturi, în fața Martei Kostyuk, scor 2-6, 1-6.

Ronnie O’Sullivan, sportivul care a revoluționat snookerul, a ținut să îi transmită un sfat prețios tinerei jucătoare de tenis. Acesta s-a declarat un fan înfocat al Emmei și i-a recomandat să apele la un psihiatru.

Reclamă

„O urmăresc foarte atent pe Emma Răducanu şi vă spun că sunt foarte îngrijorat pentru ea. Se pune o presiune imensă pe umerii ei. Cel mai bun lucru pe care poate să îl facă e să îl sune pe psihiatrul sportiv Steve Peters, el are abilitatea să o îndrume spre ce trebuie făcut.

Emma nu are nevoie să i se spună cum să lovească mingea sau ce strategie să adopte în partide, ci are nevoie de un om care să o înveţe să îndepărteze presiunea pe care o simte. O iubesc pe Emma şi vă spun că, dacă îl va include pe Steve Peters în echipa ei, ar fi cel mai bun lucru pe care l-ar face„, a declarat Ronnie O’Sullivan citat de eurosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Adrian Mutu critică atitudinea românilor
  • Emma Răducanu a fost primită ca o româncă la Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și