Închide meniul

Avertisment dur pentru Gigi Becali! Greşeala imensă pe care o face cu Edi Iordănescu: „Este foarte grav. A întrecut orice limită”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 noiembrie 2021, 13:34

Reclamă
Avertisment dur pentru Gigi Becali! Greşeala imensă pe care o face cu Edi Iordănescu: „Este foarte grav. A întrecut orice limită

Gigi Becali este finanțatorul FCSB

Hepta

FCSB e neînvinsă cu Edi Iordănescu antrenor. 7 victorii consecutive şi un egal în campionat nu sunt însă pe placul patronului Gigi Becali care a început din nou să atace echipa. FCSB a terminat turul Ligii 1 pe locul secund, la 8 puncte în spatele liderului campionatului, CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avertisment dur pentru Gigi Becali

Comportamentul lui Gigi Becali este atacat dur de către fostul jucător al vicecampioanei, Florin Lovin. Ex-mijlocaşul îl avertizează pe patron. Dacă îl îndepărtează şi pe Edi Iordănescu de la echipă va face o greşeală imensă. Gigi Becali a spus deja că regretă că i-a oferit putere de decizie lui Edi Iordănescu, considerând că este un an pierdut.

„Cred, cu mâna pe inimă, că Gigi Becali poate fi declarat cel mai complex om care există în România. Am avut atâta încredere în acest proiect, când a venit Edi Iordănescu. Că vom avea un club normal, în care patronul este patron și asigură antrenorului ce este nevoie, iar antrenorul ia deciziile. Dar s-a întrecut orice limită. Pentru mine, ceea ce se întâmplă este foarte grav. Am ieșit din sfera normalului.

Am vorbit cu Edi și empatizam cu el, chiar mă rog să continue cu rezultatele bune, pentru că doar rezultatele pot oferi o oarecare liniște. Legat de jocul-spectacol, ai nevoie în primul rând de rezultate, să ai un fundament. Nu poți să fii pe locul 7 și să joci spectaculos. FCSB nu e o echipă oarecare, își propune an de an câștigarea campionatului.

Greşeala imensă a lui Gigi Becali

Cinci ani de zile, ai făcut un lucru și l-ai făcut greșit. Acum calci totul doar ca să-ți vezi egoul satisfăcut. Mă supără foarte tare și nu cred că mai avem cale de întoarcere. În primul rând, tot ce spune Gigi Becali pe subiectul spectacolului nu are acoperire. FCSB, la toate meciurile, are o posesie mai bună decât adversarul. Fotbalul spectacol e la echipa cu jucători foarte buni, cu 30-40 de mii de oameni în tribune.

Reclamă

Sincer, cred că Edi va rămâne atât timp cât vor fi rezultate. Dacă nu vor fi… acum, argumentul suprem care-l ține pe Edi Iordănescu sunt rezultatele. De cifre nu te poți lega. Iar dacă te legi, plătești”, a spus Florin Lovin, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și