Închide meniul

Imagini șocante cu McGregor! Irlandezul s-a umplut de mușchi după ce și-a rupt piciorul

Florian Ceafalău Publicat: 2 decembrie 2021, 20:16

Reclamă
Imagini șocante cu McGregor! Irlandezul s-a umplut de mușchi după ce și-a rupt piciorul

Superstarul irlandez s-a făcut un colos după ce a adăugat foarte multă masă musculară.

Instagram McGregor

Imagini șocante cu McGregor pe pagina acestuia de Facebook. Irlandezul a postat imagini de după antrenament, în care este foarte schimbat. Obișnuit să lupte la 70kg sau chiar 66kg, Conor arată de cel puțin 85kg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta s-a accidentat la picior în luna iulie, în meciul cu Dustin Poirier, iar de atunci se ocupă foarte atent de recuperare. Între timp, pentru că nu poate lucra partea de picioare foarte bine, Conor se pare ca s-a axat pe trenul superior. Rezultatele se văd. Conor este extrem de musculos în partea de sus a corpului.

Imagini șocante cu McGregor! Conor a devenit un pachet de mușchi

Imaginile au devenit repere virale. Conor se încordează după un antrenament reușit, arătând foarte masiv în comparație cu fizicul pe care îl are de obicei la meciuri. Acesta vorbește deja despre o revenire în UFC, deși a suferit o fractură urâtă de tibie în iulie. Irlandezul a declarat că în vara anului următor este pregătit să lupte iar.

Luptătorii ce au suferit acelaști tip de accidentare ca McGregor au avut, de asemenea, între 11 și 13 luni de recuperare până au revenit în cușcă.

Reclamă

McGregor a urmărit gala iFight HEROES de pe 19 noiembrie

Lee Hammond a vorbit cu McGregor despre debutul său în MMA. Irlandezul a debutat la profesioniști în gala iFight HEROES ce a avut loc pe 19 noiembrie la București. Lee a câștigat prin TKO în prima repriză.

Acesta l-a învins pe Ionuț Broștic, unul dintre cei mai buni luptători de MMA din România la categoria 70kg. Acesta avea 4 victorii din tot atâtea meciuri înainte de această confruntare. Lee a reușit să domine lupta și să câștige în prima repriză.

Irlandezul, care este campion mondial și vicecampion european de MMA la amatori, face parte din celebra sală SBG Dublin, de unde provine și Conor McGregor. Cei doi sunt colegi dar și prieteni, antrenându-se împreună de ani de zile.

Reclamă 4 / 0/3

Lee a dezvăluit în exclusivitate pentru Antenasport ce i-a transmis Conor după meci:

”Am vorbit cu Conor imediat după meci. M-a felicitat pentru victorie și am analizat lupta împreună. Deși am câștigat, a avut câteva observații foarte bune și mi-a dat niște sfaturi despre cum îmi pot îmbunătății nivelul. Deja lucrez la aceste aspecte!”, a spus Lee Hammond.

Acesta a declarat că are de gând să lupte de 6 ori în 2022: ”Planul meu pentru 2022 este să stau activ. În mod ideal voi avea 6 meciuri, am nivelul necesar să câștig aceste meciuri și să îmi fac un palmares bun”, a declarat irlandezul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și