Închide meniul

Imagini șocante cu McGregor! Irlandezul s-a umplut de mușchi după ce și-a rupt piciorul

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 2 decembrie 2021, 20:16

Imagini șocante cu McGregor! Irlandezul s-a umplut de mușchi după ce și-a rupt piciorul

Superstarul irlandez s-a făcut un colos după ce a adăugat foarte multă masă musculară.

Instagram McGregor

Imagini șocante cu McGregor pe pagina acestuia de Facebook. Irlandezul a postat imagini de după antrenament, în care este foarte schimbat. Obișnuit să lupte la 70kg sau chiar 66kg, Conor arată de cel puțin 85kg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta s-a accidentat la picior în luna iulie, în meciul cu Dustin Poirier, iar de atunci se ocupă foarte atent de recuperare. Între timp, pentru că nu poate lucra partea de picioare foarte bine, Conor se pare ca s-a axat pe trenul superior. Rezultatele se văd. Conor este extrem de musculos în partea de sus a corpului.

Imagini șocante cu McGregor! Conor a devenit un pachet de mușchi

Imaginile au devenit repere virale. Conor se încordează după un antrenament reușit, arătând foarte masiv în comparație cu fizicul pe care îl are de obicei la meciuri. Acesta vorbește deja despre o revenire în UFC, deși a suferit o fractură urâtă de tibie în iulie. Irlandezul a declarat că în vara anului următor este pregătit să lupte iar.

Luptătorii ce au suferit acelaști tip de accidentare ca McGregor au avut, de asemenea, între 11 și 13 luni de recuperare până au revenit în cușcă.

Reclamă

McGregor a urmărit gala iFight HEROES de pe 19 noiembrie

Lee Hammond a vorbit cu McGregor despre debutul său în MMA. Irlandezul a debutat la profesioniști în gala iFight HEROES ce a avut loc pe 19 noiembrie la București. Lee a câștigat prin TKO în prima repriză.

Acesta l-a învins pe Ionuț Broștic, unul dintre cei mai buni luptători de MMA din România la categoria 70kg. Acesta avea 4 victorii din tot atâtea meciuri înainte de această confruntare. Lee a reușit să domine lupta și să câștige în prima repriză.

Irlandezul, care este campion mondial și vicecampion european de MMA la amatori, face parte din celebra sală SBG Dublin, de unde provine și Conor McGregor. Cei doi sunt colegi dar și prieteni, antrenându-se împreună de ani de zile.

Reclamă 4 / 0/3

Lee a dezvăluit în exclusivitate pentru Antenasport ce i-a transmis Conor după meci:

”Am vorbit cu Conor imediat după meci. M-a felicitat pentru victorie și am analizat lupta împreună. Deși am câștigat, a avut câteva observații foarte bune și mi-a dat niște sfaturi despre cum îmi pot îmbunătății nivelul. Deja lucrez la aceste aspecte!”, a spus Lee Hammond.

Acesta a declarat că are de gând să lupte de 6 ori în 2022: ”Planul meu pentru 2022 este să stau activ. În mod ideal voi avea 6 meciuri, am nivelul necesar să câștig aceste meciuri și să îmi fac un palmares bun”, a declarat irlandezul.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și