Închide meniul

Lee Hammond a vorbit cu McGregor imediat după lupta sa din România. Ce i-a transmis Conor după gala iFight HEROES

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 27 noiembrie 2021, 13:08

Lee Hammond a vorbit cu McGregor imediat după lupta sa din România. Ce i-a transmis Conor după gala iFight HEROES

Lee Hammond a vorbit cu McGregor imediat după meciul acestuia din gala iFight HEROES, de pe 19 noiembrie, de la București.

HEROES Fight League

Lee Hammond a vorbit cu McGregor despre debutul său în MMA. Irlandezul a debutat la profesioniști în gala iFight HEROES ce a avut loc pe 19 noiembrie la București. Lee a câștigat prin TKO în prima repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta l-a învins pe Ionuț Broștic, unul dintre cei mai buni luptători de MMA din România la categoria 70kg. Acesta avea 4 victorii din tot atâtea meciuri înainte de această confruntare. Lee a reușit să domine lupta și să câștige în prima repriză.

Lee Hammond a vorbit cu McGregor după gală!

Irlandezul, care este campion mondial și vicecampion european de MMA la amatori, face parte din celebra sală SBG Dublin, de unde provine și Conor McGregor. Cei doi sunt colegi dar și prieteni, antrenându-se împreună de ani de zile.

Lee a dezvăluit în exclusivitate pentru Antenasport ce i-a transmis Conor după meci:

”Am vorbit cu Conor imediat după meci. M-a felicitat pentru victorie și am analizat lupta împreună. Deși am câștigat, a avut câteva observații foarte bune și mi-a dat niște sfaturi despre cum îmi pot îmbunătății nivelul. Deja lucrez la aceste aspecte!”, a spus Lee Hammond.

Reclamă

Acesta a declarat că are de gând să lupte de 6 ori în 2022: ”Planul meu pentru 2022 este să stau activ. În mod ideal voi avea 6 meciuri, am nivelul necesar să câștig aceste meciuri și să îmi fac un palmares bun”, a declarat irlandezul.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” Vezi toate știrile
Citește și