Închide meniul

Roger Federer, probleme mari după cele trei operaţii suferite: „Nu pot alerga încă” Când s-ar putea întoarce la turnee

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 februarie 2022, 20:06

Reclamă
Roger Federer, probleme mari după cele trei operaţii suferite: „Nu pot alerga încă Când s-ar putea întoarce la turnee

Probleme mari pentru Roger Federer

Profimedia

Elveţianul Roger Federer spune că este încă motivat să revină pe teren, dar recuperarea sa după cele trei operaţii suferite la genunchi este lentă. Jucătorul de 40 de ani va sta încă mult timp în afara terenului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger Federer, probleme mari după cele trei operaţii suferite

Roger Federer nu ştie deocamdată când ar putea reveni pe terenul de tenis. Este sigur că nu va juca la Roland Garros şi nici la turneele dinaintea French Open. Chiar şi prezenţa la Wimbledon, turneul său favorit, este sub semnul întrebării. Chiar elveţianul a dezvăluit ce probleme are în acest moment. „Următoarele luni vor fi foarte interesante şi importante pentru mine. Cred că voi avea o idee mult mai bună în aprilie, voi şti unde este corpul meu”, a explicat Federer într-un interviu, pentru unul dintre sponsorii săi, anunţă lequipe.fr.

Recuperarea elveţianului va mai dura mult timp

Elveţianul a declarat că este încă departe de a fi apt de joc. „Nu pot alerga încă. Nu pot face starturi sau opriri bruşte. Sperăm că pot începe în câteva săptămâni şi apoi vom vedea cum răspunde organismul. Sunt foarte motivat. Mâine (miercuri), reiau munca în sală. Muncesc cât îmi este permis. Chiar dacă totul merge încet, acestea sunt momente bune. Aş vrea să fac mai mult, dar medicii nu mă lasă”, a mai spus elveţianul, conform sursei citate.

Elveţianul a jucat ultima dată la ediţia trecută a turneului de la Wimbledon, când a fost eliminat în sferturi de polonezul Hubert Hurkacz, scor 3-6, 6-7 (4), 0-6. La jumătatea lunii august 2021, elveţianul a fost operat a treia oară la genunchi în 18 luni. Din cauza absenţei de la turnee, Federer a ajuns acum pe locul 30 mondial.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55 25 sept.

Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii

23:48 25 sept.

„Sunt prins la mijloc!” Mihai Pintilii, detalii despre „războiul” dintre Gigi Becali şi Vlad Chiricheş: „Se consumă foarte mult”

23:20 25 sept.

Presa din Spania, val de laude pentru Andrei Rațiu! Ce notă a primit românul după ce a fost integralist în Girona – Rayo 0-0

23:18 25 sept.

Fanii lui Galatasaray şi cei ai lui PAOK s-au încăierat! Suporterii greci au fost scoşi de poliţie în afara stadionului!

23:00 25 sept.

Elena Zaharia şi Eduard Ionescu joacă azi, în calificările China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

22:36 25 sept.

EXCLUSIVRetras pentru o singură zi, Adi Petre visează cu ochii deschişi la naţională: „De ce nu?”. Cum l-a ajutat Gabi Tamaş

1 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 2 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 3 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 4 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou 5 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia 6 Ce a spus Răzvan Lucescu despre PAOK, înainte de meciul cu Galatasaray din Europa League
Citește și