Închide meniul

Alexandra Trusova a cedat nervos, după ce a ratat medalia de aur la Beijing: „Urăsc acest sport! Nu voi mai patina niciodată!”. Reacţia incredibilă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 februarie 2022, 11:37 / Actualizat: 14 martie 2023, 0:04

Reclamă
Alexandra Trusova a cedat nervos, după ce a ratat medalia de aur la Beijing: „Urăsc acest sport! Nu voi mai patina niciodată!. Reacţia incredibilă

Alexandra Trusova a ratat medalia de aur la Beijing

Getty Images

Alexandra Trusova a ratat la limită aurul, la concursul de patinaj artistic din cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandra Trusova a cedat nervos, după ce a ratat medalia de aur la Beijing

La programul liber, sportiva din Rusia a obţinut un punctaj excelent, 177,13, şi a devenit prima patinatoare care reuşeşte 5 sărituri cvadruple.

Cu toate acestea, Trusova s-a clasat doar pe locul 2. A tras-o în jos scorul obținut la programul scurt, de 74,60. La general, patinatoarea de 17 ani a avut cu numai 4,22 puncte mai puțin decât conaționala Anna Șcerbakova, care a câștigat medalia de aur.

Alexandra Trusova a răbufnit: „Nu voi mai patina niciodată!”

La aflarea rezultatelor, Alexandra Trusova a cedat nervos. Sportiva din Rusia a început să plângă și a strigat că urăște acest sportiv.

„Urăsc acest sport! Nu voi mai patina niciodată! Toată lumea are o medalie de aur. Toată lumea. Numai eu nu!”, a spus Alexandra Trusova.

Reclamă

Podiumul a fost completat de japoneya Kaori Sakamoto, care a obţinut un total de 233,13 puncte.

Kamila Valieva, certată aspru de antrenoarea sa după ce a ratat podiumul la Beijing

Patinatoarea Kamila Valieva s-a aflat în centrul atenţiei în ultima perioadă, după ce a ieşit pozitivă la trimetazidină, o substanţă interzisă.

Reclamă 4 / 0/3

Scandalul creat în jurul său şi-a spus cuvântul şi în prestaţia tinerei sportive din Rusia. Valieva a ratat 5 sărituri în timpul programului liber şi a încheiat pe locul 5. În cele din urmă, sportiva de 15 ani a terminat pe poziţia a 4-a la general.

Evoluția sub așteptări a rusoaicei a scos-o din sărite pe antrenoarea sa, Eteri Tutberidze. Aceasta a întâmpinat-o cu cuvinte reci pe eleva sa, aflată cu ochii în lacrimi la ieșirea de pe gheață.

„De ce nu te-ai luptat? De ce ai cedat? Explică-mi, de ce?!”, a strigat Eteri Tutberidze către Kamila Valieva.

Preşedintele CIO, dezgustat de reacţia antrenoarei Kamilei Valieva: „Un tratament înfricoşător!”

Antrenoarea a încercat să se revanşeze mai târziu, când camerele au surprins-o în timp ce îşi îmbrăţişa eleva, în aşteptarea rezultatelor.

Thomas Bach, Preşedintele Comitetului Olimpic Internaţional (CIO), s-a arătat extrem de furios când a auzit vorbele dure transmise de Eteri Tutberidze.

„Când am văzut cum e întâmpinată de anturajul ei, mi s-a părut un tratament foarte rece, înfricoșător. Tot ce am văzut nu mă face să am încredere în apropiații Kamilei, nici în ceea ce privește trecutul ei, nici în ceea ce privește viitorul.”, a spus Thomas Bach.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și