Închide meniul

Alexandra Trusova a cedat nervos, după ce a ratat medalia de aur la Beijing: „Urăsc acest sport! Nu voi mai patina niciodată!”. Reacţia incredibilă

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 februarie 2022, 11:37 / Actualizat: 14 martie 2023, 0:04

Alexandra Trusova a cedat nervos, după ce a ratat medalia de aur la Beijing: „Urăsc acest sport! Nu voi mai patina niciodată!. Reacţia incredibilă

Alexandra Trusova a ratat medalia de aur la Beijing

Getty Images

Alexandra Trusova a ratat la limită aurul, la concursul de patinaj artistic din cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandra Trusova a cedat nervos, după ce a ratat medalia de aur la Beijing

La programul liber, sportiva din Rusia a obţinut un punctaj excelent, 177,13, şi a devenit prima patinatoare care reuşeşte 5 sărituri cvadruple.

Cu toate acestea, Trusova s-a clasat doar pe locul 2. A tras-o în jos scorul obținut la programul scurt, de 74,60. La general, patinatoarea de 17 ani a avut cu numai 4,22 puncte mai puțin decât conaționala Anna Șcerbakova, care a câștigat medalia de aur.

Citește și:

Alexandra Trusova a răbufnit: „Nu voi mai patina niciodată!”

La aflarea rezultatelor, Alexandra Trusova a cedat nervos. Sportiva din Rusia a început să plângă și a strigat că urăște acest sportiv.

„Urăsc acest sport! Nu voi mai patina niciodată! Toată lumea are o medalie de aur. Toată lumea. Numai eu nu!”, a spus Alexandra Trusova.

Reclamă

Podiumul a fost completat de japoneya Kaori Sakamoto, care a obţinut un total de 233,13 puncte.

Kamila Valieva, certată aspru de antrenoarea sa după ce a ratat podiumul la Beijing

Patinatoarea Kamila Valieva s-a aflat în centrul atenţiei în ultima perioadă, după ce a ieşit pozitivă la trimetazidină, o substanţă interzisă.

Reclamă 4 / 0/3

Scandalul creat în jurul său şi-a spus cuvântul şi în prestaţia tinerei sportive din Rusia. Valieva a ratat 5 sărituri în timpul programului liber şi a încheiat pe locul 5. În cele din urmă, sportiva de 15 ani a terminat pe poziţia a 4-a la general.

Evoluția sub așteptări a rusoaicei a scos-o din sărite pe antrenoarea sa, Eteri Tutberidze. Aceasta a întâmpinat-o cu cuvinte reci pe eleva sa, aflată cu ochii în lacrimi la ieșirea de pe gheață.

„De ce nu te-ai luptat? De ce ai cedat? Explică-mi, de ce?!”, a strigat Eteri Tutberidze către Kamila Valieva.

Preşedintele CIO, dezgustat de reacţia antrenoarei Kamilei Valieva: „Un tratament înfricoşător!”

Antrenoarea a încercat să se revanşeze mai târziu, când camerele au surprins-o în timp ce îşi îmbrăţişa eleva, în aşteptarea rezultatelor.

Thomas Bach, Preşedintele Comitetului Olimpic Internaţional (CIO), s-a arătat extrem de furios când a auzit vorbele dure transmise de Eteri Tutberidze.

„Când am văzut cum e întâmpinată de anturajul ei, mi s-a părut un tratament foarte rece, înfricoșător. Tot ce am văzut nu mă face să am încredere în apropiații Kamilei, nici în ceea ce privește trecutul ei, nici în ceea ce privește viitorul.”, a spus Thomas Bach.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și