Închide meniul

Momente inedite la Jocurile Olimpice de la Beijing! Unui sportiv i-a înghețat zona intimă în timpul probei: „Insuportabil! A fost vorba doar despre supravieţuire!”

Cosmin Cioboată Publicat: 21 februarie 2022, 9:02

Reclamă
Momente inedite la Jocurile Olimpice de la Beijing! Unui sportiv i-a înghețat zona intimă în timpul probei: „Insuportabil! A fost vorba doar despre supravieţuire!

Remi Lindholm, în timpul probei de la Jocurile Olimpice de la Beijing

Profimedia

Schiorul finlandez Remi Lindholm își va aminti mult timp proba de schi fond de 50 km. Tânărulului sportiv i-a înghețat zona intimă în timpul concursului, din cauza condițiilor nepotrivite oferite de organizatorii Jocurilor Olimpice de la Beijing.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momente rare la Jocurile Olimpice de la Beijing! Unui schior i-a îngheţat zona intimă în timpul probei

Chiar dacă proba respectivă a fost scurtată la 30 km, Lindholm a petrecut mai mult de o oră pe traseu, în frig. Vântul puternic i-a pus mari probleme finlandezului, care la finalul cursei a dezvăluit că zona sa intimă a înghețat.

Culmea, nu este prima dată când Lindholm se confruntă cu aşa ceva. Sportivul nordic a mai trecut printr-o astfel de situaţie şi în 2021, la un concurs desfăşurat chiar în ţara sa.

Schiorul Remi Lindholm a criticat aspru condiţiile de la Jocurile Olimpice de la Beijing

La finalul probei de schi fond de la Beijing, Lindholm a răbufnit la adresa organizatorilor:

„Puteți ghici care parte a corpului a fost înghețată când am terminat cursa. În momentul în care am început să mă încălzesc, durerea a fost una insuportabilă. A fost una dintre cele mai proaste competiții la care am participat. A fost vorba doar despre a supraviețui în această cursă.”, a declarat Remi Lindholm.

Reclamă

Schiorul de 24 de ani a avut nevoie de comprese calde pentru a-şi reveni, iar în final a încheiat proba pe locul 28.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și