Închide meniul

Gică Popescu şi-a ieşit din minţi după gafele arbitrului Lucian Rusandu în FCSB – Farul 2-0. „A intrat în Cartea Recordurilor! Nici nu ştiu dacă este regulamentar”

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 martie 2022, 8:23

Reclamă
Gică Popescu şi-a ieşit din minţi după gafele arbitrului Lucian Rusandu în FCSB – Farul 2-0. „A intrat în Cartea Recordurilor! Nici nu ştiu dacă este regulamentar

Gică Popescu, atac la Lucian Rusandu după FCSB - Farul 2-0

AS.ro LIVE

„Baciul” cere să fie delegaţi cei mai buni arbitri la partidele din play-off şi a dat de pământ cu Rusandu. E sigur că prestaţia lui este una de Cartea Recordurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu l-a „taxat” dur pe Lucian Rusandu după FCSB – Farul 2-0

Domnul Rusandu cred că a intrat în istoria fotbalului cu cel mai rapid roșu, într-o faza a dat două galbene. Eu n-am auzit până acum să se întâmple așa ceva, nici nu știu dacă este regulamentar sau nu, dar cu siguranță a intrat în Cartea Recordurilor.

Sigur ar fi arătat altfel meciul dacă ar fi dat acel 11 metri. Eu cred că, dacă tot se pune atât de mult baza pe meciurile din play-off și sunt meciurile care atrag cel mai mult public, ar trebui să fie și cei mai bun arbitri.

Arbitri de Champions League, Hațegan, Kovacs. Sunt arbitri internaționali, cu o anumită reputație. Nu cred că ar trebui să dea arbitri, pe care nu vreau să-i numesc de mâna a doua, dar care fac astfel de greșeli care întorc soarta unui joc„, a declarat Gică Popescu după FCSB – Farul 2-0.

În minutul 78, Lucian Rusandru i-a dat două cartonaşe galbene pentru două faulturi comise în doar 8 secunde lui Damien Dussaut. Mai întâi, Dussaut l-a ţinut pe Florin Tănase, pentru ca după doar câteva secunde, să îl faulteze pe Octavian Popescu. Lucian Rusandu i-a acordat câte un galben pentru fiecare intervenţie.

Reclamă

Constănţenii au cerut şi un penalty la o fază în care Robert Moldoveanu a scăpat singur, a săltat mingea peste portar, însă Târnovanu l-a doborât pe atacantul Farului. Deşi reluările au arătat că a fost contact, arbitrul Rusandu a acordat doar out de poartă.

Gică Hagi şi-a vărsta nervii pe Lucian Rusandu

Şi Gică Hagi a dat vina pe arbitraj pentru eșecul de pe Arena Națională. „Regele” l-a făcut praf pe centralul Lucian Rusandu.

Gustul amar a început la penalty. Ce să mai zic. E incredibil. N-am crezut că pot să văd așa ceva pe terenul de fotbal. Am încercat să surprindem, să fim mai buni ca adversarul. Un singur om a făcut diferența, din primul minut până în ultimul minut. E inadmisibil. Nu se poate. Așa ceva e… Nu am cuvinte. La ei n-a văzut deloc. A fost un singur protagonist, 100%, arbitrul.

Reclamă 4 / 0/3

Toată țara a văzut asemenea lucruri inadmisibile. Am mai pățit așa și la Sepsi. Vrem să ne vedem fiecare de meseria lui, să facem treabă, dar nu pot să tac când văd asemenea lucruri. Am spus ce am văzut toată țara. Vom vedea ce va fi. De mâine trebuie să vedem ce ne așteaptă. E greu. Ați văzut toți, e prea greu”, a spus Gică Hagi, după meci.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 Vezi toate știrile
Citește și