Închide meniul

Gică Popescu şi-a ieşit din minţi după gafele arbitrului Lucian Rusandu în FCSB – Farul 2-0. „A intrat în Cartea Recordurilor! Nici nu ştiu dacă este regulamentar”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 martie 2022, 8:23

Gică Popescu şi-a ieşit din minţi după gafele arbitrului Lucian Rusandu în FCSB – Farul 2-0. „A intrat în Cartea Recordurilor! Nici nu ştiu dacă este regulamentar

Gică Popescu, atac la Lucian Rusandu după FCSB - Farul 2-0

AS.ro LIVE

„Baciul” cere să fie delegaţi cei mai buni arbitri la partidele din play-off şi a dat de pământ cu Rusandu. E sigur că prestaţia lui este una de Cartea Recordurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu l-a „taxat” dur pe Lucian Rusandu după FCSB – Farul 2-0

Domnul Rusandu cred că a intrat în istoria fotbalului cu cel mai rapid roșu, într-o faza a dat două galbene. Eu n-am auzit până acum să se întâmple așa ceva, nici nu știu dacă este regulamentar sau nu, dar cu siguranță a intrat în Cartea Recordurilor.

Sigur ar fi arătat altfel meciul dacă ar fi dat acel 11 metri. Eu cred că, dacă tot se pune atât de mult baza pe meciurile din play-off și sunt meciurile care atrag cel mai mult public, ar trebui să fie și cei mai bun arbitri.

Arbitri de Champions League, Hațegan, Kovacs. Sunt arbitri internaționali, cu o anumită reputație. Nu cred că ar trebui să dea arbitri, pe care nu vreau să-i numesc de mâna a doua, dar care fac astfel de greșeli care întorc soarta unui joc„, a declarat Gică Popescu după FCSB – Farul 2-0.

În minutul 78, Lucian Rusandru i-a dat două cartonaşe galbene pentru două faulturi comise în doar 8 secunde lui Damien Dussaut. Mai întâi, Dussaut l-a ţinut pe Florin Tănase, pentru ca după doar câteva secunde, să îl faulteze pe Octavian Popescu. Lucian Rusandu i-a acordat câte un galben pentru fiecare intervenţie.

Reclamă

Constănţenii au cerut şi un penalty la o fază în care Robert Moldoveanu a scăpat singur, a săltat mingea peste portar, însă Târnovanu l-a doborât pe atacantul Farului. Deşi reluările au arătat că a fost contact, arbitrul Rusandu a acordat doar out de poartă.

Gică Hagi şi-a vărsta nervii pe Lucian Rusandu

Şi Gică Hagi a dat vina pe arbitraj pentru eșecul de pe Arena Națională. „Regele” l-a făcut praf pe centralul Lucian Rusandu.

Gustul amar a început la penalty. Ce să mai zic. E incredibil. N-am crezut că pot să văd așa ceva pe terenul de fotbal. Am încercat să surprindem, să fim mai buni ca adversarul. Un singur om a făcut diferența, din primul minut până în ultimul minut. E inadmisibil. Nu se poate. Așa ceva e… Nu am cuvinte. La ei n-a văzut deloc. A fost un singur protagonist, 100%, arbitrul.

Reclamă 4 / 0/3

Toată țara a văzut asemenea lucruri inadmisibile. Am mai pățit așa și la Sepsi. Vrem să ne vedem fiecare de meseria lui, să facem treabă, dar nu pot să tac când văd asemenea lucruri. Am spus ce am văzut toată țara. Vom vedea ce va fi. De mâine trebuie să vedem ce ne așteaptă. E greu. Ați văzut toți, e prea greu”, a spus Gică Hagi, după meci.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și