Închide meniul

Decizia luată de Glory, după bătaia cu scaune de la meciul dintre Badr Hari și Wrzosek

Florian Ceafalău Publicat: 27 martie 2022, 11:38

Reclamă
Decizia luată de Glory, după bătaia cu scaune de la meciul dintre Badr Hari și Wrzosek

Decizia luată de Glory după ultima gală, ce a avut loc pe 19 martie, este una ce îi nemulțumește pe fani.

Profimedia

Decizia luată de Glory după ultima gală, ce a avut loc pe 19 martie, este una ce îi nemulțumește pe fani. Promoția a decis să îi recompenseze pe cei care au plătit să vadă gala în sistem PPV, dar și pe cei care au plătit bilet de intrare la gală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducerea promoției a postat un mesaj prin care anunță că toți plătitorii de PPV și cei care au cumpărat bilete vor avea acces gratuit la o gală organizată special de Glory pentru a-i recompensa. Acest lucru nu a fost pe placul fanilor. Aceștia se plâng că au plătit 160 de euro pentru o gală, și primesc în schimb un produs mai ieftin.

Decizia luată de Glory se referă doar la fani. Badr Hari și Wrzosek scapă de penalizări

Gala de pe 19 martie a fost oprită după ce fanii s-au luat la bătaie în tribune. Galeria lui Arkadiusz Wrzosek s-a luat la bătaie cu forțele de ordine și cu mai mulți fani prezenți la eveniment. După ce au aruncat cu scaune, sala a fost evacuată.

Meciul dintre Wrzosek și Badr Hari a fost oprit, iar main eventul nici nu a mai avut loc. Conducerea promoției nu a anunțat deocamdată nicio decizie de ordin sportiv, deși ambii luptători au incitat fanii.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 15:00 LIVE VIDEOCrawley – Crewe 0-0, în AntenaPLAY. Finala play-off-ului de promovare în League One 14:45 Liviu Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:28 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-0. Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene între Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 14:10 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop Vezi toate știrile
Citește și