Închide meniul
VIDEO

Bătaie ca în filme în timpul meciului Badr Hari – Arkadiusz Wrzosek. Fanii şi-au împărţit pumni şi au aruncat cu scaune! Glory 80, întrerupt după intervenţia poliţiştilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 martie 2022, 8:46

Bătaie ca în filme în timpul meciului Badr Hari – Arkadiusz Wrzosek. Fanii şi-au împărţit pumni şi au aruncat cu scaune! Glory 80, întrerupt după intervenţia poliţiştilor

Bătaie generală la GLORY 80, în timpul meciului Badr Hari - Arkadiusz Wrzosek

Colj Twitter

Haos toal în gala GLORY 80, la meciul revanşă dintre Badr Hary şi Arkadiusz Wrzosek care a avut loc în Trixxo Arena din Hasselt (Belgia). Fanii au mutat lupta din ring în sală şi s-a lăsat cu bătaie generală. A fost nevoie de intervenţia în forţă a poliţiştilor, iar evenimentul a fost întrerupt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aproape 16.000 de spectatori au fost în tribune, iar huliganii polonezi care au venit să-l încurajeze pe Arkadiusz Wrzosek au întrerupt confruntarea, anunţă thehealthyfeed.net. Aceştia s-au luat la bătaie cu susţinătorii marocanului Badr Hari (37 de ani), cunoscuţi pentru violeţa de care au dat dovadă şi în trecut.

Bătaie generală la GLORY 80, în timpul meciului Badr Hari – Arkadiusz Wrzosek

Scandalul a început în momentul în care Badr Hari şi Wrzosek era în colţurile lor şi se pregăteau pentru runda a treia. Mai mulţi fani s-au luat la ceartă şi incidentele au escaladat în numai câteva secunde.

S-au împărţit pumni şi picioare, moment în care spectatorii au început să părăsească sala. S-au aruncat cu scaune în toate părţile, iar organizatorii au cerut intervenţia forţelor de ordine şi au anulat meciul.

Reclamă

Main-eventul serii, confruntarea dintre Jamal Ben Saddik şi Levi Rigters, nu a mai avut loc „la cererea poliţiei din oraşul Hasselt”.

Nu acceptăm niciodată comportamentul care pune în pericol fanii care vin la evenimentele noastre, pentru a se bucura de un sport de top. La cererea poliției din orașul Hasselt, am oprit evenimentul după runda a 2-a a meciului Hari – Wrzosek. Ne cerem scuze fanilor care nu au putut să vadă sfârșitul acestuia și meciul Ben Saddik – Rigters. De asemenea, sportivilor care s-au antrenat atât de mult și nu au apucat să concureze. Artele marțiale sunt un sport de respect și competiție loială în interiorul și în afara ringului”, au precizat organizatorii prin intermediul unui comunicat.

Reclamă 4 / 0/3

Badr Hari a fost învins de Arkadiusz Wrzosek în luna septembrie. KO incredibil!

Badr Hari revenise în ring pentru a-și lua revanșa cu polonezul Arkadiusz Wrzosek. Cei doi au luptat în septembrie 2021, iar polonezul a reusit un KO şocant.

Acesta fusese demolat de Badr Hari, care îl pusese pe jos de mai multe ori, și părea că finalul meciului e aproape, când Wrzosek a scos un high kick de pe corzi ce l-a făcut KO pe marocan.

A fost a treia înfrângere la rând pentru Badr Hari. De altfel, acesta nu a mai câștigat un meci oficial din 2015, când l-a învins pe Ismael Londt.

Anunțul făcut de Badr Hari: ”Vreau revanșa!”

Badri Hari și-a anunțat fanii că este în regulă și că le mulțumește pentru susținere. ”Sunteți dezamăgiți. Și eu sunt dezamăgit. Rezultatul nu este unul bun și e greu să văd ceva pozitiv în acest meci. Vreau să vă mulțumesc pentru susținere, vă iubesc și vă voi face mândri, vă promit”, a spus Badr.

Acesta a dezvăluit că are de gând să lupte iar și vrea revanșa cu Wrzosek:

M-am simțit bine în ring. Lovesc ca Badr Hari, am simțit putere iar. Rezultatul e dezamăgitor dar am simțit că sunt pe calea cea bună, nu mă voi opri până nu îi bat pe toți din categorie. Mai întâin, să începem cu o revanșă!”, au fost cuvintele lui Badr Hari.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și