Închide meniul

Decizia luată de Glory, după bătaia cu scaune de la meciul dintre Badr Hari și Wrzosek

Florian Ceafalău Publicat: 27 martie 2022, 11:38

Reclamă
Decizia luată de Glory, după bătaia cu scaune de la meciul dintre Badr Hari și Wrzosek

Decizia luată de Glory după ultima gală, ce a avut loc pe 19 martie, este una ce îi nemulțumește pe fani.

Profimedia

Decizia luată de Glory după ultima gală, ce a avut loc pe 19 martie, este una ce îi nemulțumește pe fani. Promoția a decis să îi recompenseze pe cei care au plătit să vadă gala în sistem PPV, dar și pe cei care au plătit bilet de intrare la gală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducerea promoției a postat un mesaj prin care anunță că toți plătitorii de PPV și cei care au cumpărat bilete vor avea acces gratuit la o gală organizată special de Glory pentru a-i recompensa. Acest lucru nu a fost pe placul fanilor. Aceștia se plâng că au plătit 160 de euro pentru o gală, și primesc în schimb un produs mai ieftin.

Decizia luată de Glory se referă doar la fani. Badr Hari și Wrzosek scapă de penalizări

Gala de pe 19 martie a fost oprită după ce fanii s-au luat la bătaie în tribune. Galeria lui Arkadiusz Wrzosek s-a luat la bătaie cu forțele de ordine și cu mai mulți fani prezenți la eveniment. După ce au aruncat cu scaune, sala a fost evacuată.

Meciul dintre Wrzosek și Badr Hari a fost oprit, iar main eventul nici nu a mai avut loc. Conducerea promoției nu a anunțat deocamdată nicio decizie de ordin sportiv, deși ambii luptători au incitat fanii.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera Vezi toate știrile
Citește și