Închide meniul

Simona Halep e prima favorită la Madrid! Ce cotă a ajuns să aibă la câștigarea trofeului

Dan Roșu Publicat: 1 mai 2022, 9:09

Reclamă
Simona Halep e prima favorită la Madrid! Ce cotă a ajuns să aibă la câștigarea trofeului

Simona Halep, la o conferință de presă

Profimedia

Simona Halep e prima favorită la Madrid! Cel puțin așa susțin bookmakerii, care consideră că victoria cu Paula Badosa a transformat-o pe Simo într-o jucătoare aproape imposibil de învins.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Simona Halep are o cotă de 3.75 la câștigarea trofeului de la Caja Magica, următoarele două jucătoare fiind la o distanță uriașă. Garbine Muguruza și Mara Sakkari au cotă 10, în timp ce Naomi Osaka și Elena Rybakina, 12.

Simona Halep e prima favorită la Madrid! Ce cotă a ajuns să aibă

Înaintea startului competiției, după anunțul retragerii lui Swiatek, Halep era a doua favorită, cu o cotă de 7.50. Prima era chiar Paula Badosa, cea pe care Simona a distrus-o sâmbătă seară. După 6-3, 6-1 cu numărul 2 WTA, Simona Halep e prima favorită la Madrid.

Madrid este unul din turneele preferate ale Simonei Halep. Noua elevă a lui Patrick Mouratoglou s-a impus în două rânduri în capitala Spaniei, în 2016 şi 2017, şi a mai jucat şi alte două finale, în 2014 şi 2019.

”Mă simt foarte bine pentru că am jucat un tenis foarte bun. Şi ea joacă bine, e pe locul 2, dar am avut şansa mea şi am dat tot ce am avut. Am avut parte de o atmosferă foarte bună mereu. Le mulţumesc tuturor. E o plăcere să îl am pe Patrick ca antrenor. Lucrăm din greu. Joc bine fiecare meci. Mă concentrez să joc bine. Sunt atentă la următorul meci şi vom vedea!”, a spus Simo, după duelul cu Badosa.

Reclamă

Simona Halep – Cori Gauff, în turul 3 de la Madrid

Pentru Simona Halep, urmează duelul cu Cori Gauff, cea care acum are o cotă de 22 la câștigarea trofeului. Românca a învins-o în primele două directe pe sportiva din Statele Unite, fără set pierdut.

Halep a învins-o chiar în acest an, la Indian Wells. A fost 6-3, 6-4 pentru fostul lider WTA. O victorie categorică a obţinut Simona şi în 2019, atunci când a eliminat-o din optimile de la Wimbledon pe Gauff. S-a impus atunci în două seturi identice, 6-3, 6-3.

Patrick Mouratoglou, mesaj emoţionant pentru Simona Halep

Patrick Mouratoglou a avut o primă reacţie, pe reţelele sociale, după victoria uriaşă obţinută de Simona Halep în turul 2 la Madrid Open 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Noul antrenor al Simonei Halep a postat o imagine emoţionantă pe contul său de Facebook, în care apare îmbrăţişând-o pe campioana nostră. A avut şi un mesaj pe măsură pentru ocupanta locului 21 WTA, care poate câştiga pentru a treia oară turneul din capitala Spaniei.

„Asta a însemnat mult! Continuăm în optimi la Madrid, Simona Halep„, a transmis legendarul antrenor. Postarea a adunat mai bine de 1.500 de aprecieri în prima jumătate de oră.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și