Închide meniul

Simona Halep e prima favorită la Madrid! Ce cotă a ajuns să aibă la câștigarea trofeului

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 mai 2022, 9:09

Simona Halep e prima favorită la Madrid! Ce cotă a ajuns să aibă la câștigarea trofeului

Simona Halep, la o conferință de presă

Profimedia

Simona Halep e prima favorită la Madrid! Cel puțin așa susțin bookmakerii, care consideră că victoria cu Paula Badosa a transformat-o pe Simo într-o jucătoare aproape imposibil de învins.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Simona Halep are o cotă de 3.75 la câștigarea trofeului de la Caja Magica, următoarele două jucătoare fiind la o distanță uriașă. Garbine Muguruza și Mara Sakkari au cotă 10, în timp ce Naomi Osaka și Elena Rybakina, 12.

Simona Halep e prima favorită la Madrid! Ce cotă a ajuns să aibă

Înaintea startului competiției, după anunțul retragerii lui Swiatek, Halep era a doua favorită, cu o cotă de 7.50. Prima era chiar Paula Badosa, cea pe care Simona a distrus-o sâmbătă seară. După 6-3, 6-1 cu numărul 2 WTA, Simona Halep e prima favorită la Madrid.

Madrid este unul din turneele preferate ale Simonei Halep. Noua elevă a lui Patrick Mouratoglou s-a impus în două rânduri în capitala Spaniei, în 2016 şi 2017, şi a mai jucat şi alte două finale, în 2014 şi 2019.

”Mă simt foarte bine pentru că am jucat un tenis foarte bun. Şi ea joacă bine, e pe locul 2, dar am avut şansa mea şi am dat tot ce am avut. Am avut parte de o atmosferă foarte bună mereu. Le mulţumesc tuturor. E o plăcere să îl am pe Patrick ca antrenor. Lucrăm din greu. Joc bine fiecare meci. Mă concentrez să joc bine. Sunt atentă la următorul meci şi vom vedea!”, a spus Simo, după duelul cu Badosa.

Reclamă

Simona Halep – Cori Gauff, în turul 3 de la Madrid

Pentru Simona Halep, urmează duelul cu Cori Gauff, cea care acum are o cotă de 22 la câștigarea trofeului. Românca a învins-o în primele două directe pe sportiva din Statele Unite, fără set pierdut.

Halep a învins-o chiar în acest an, la Indian Wells. A fost 6-3, 6-4 pentru fostul lider WTA. O victorie categorică a obţinut Simona şi în 2019, atunci când a eliminat-o din optimile de la Wimbledon pe Gauff. S-a impus atunci în două seturi identice, 6-3, 6-3.

Patrick Mouratoglou, mesaj emoţionant pentru Simona Halep

Patrick Mouratoglou a avut o primă reacţie, pe reţelele sociale, după victoria uriaşă obţinută de Simona Halep în turul 2 la Madrid Open 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Noul antrenor al Simonei Halep a postat o imagine emoţionantă pe contul său de Facebook, în care apare îmbrăţişând-o pe campioana nostră. A avut şi un mesaj pe măsură pentru ocupanta locului 21 WTA, care poate câştiga pentru a treia oară turneul din capitala Spaniei.

„Asta a însemnat mult! Continuăm în optimi la Madrid, Simona Halep„, a transmis legendarul antrenor. Postarea a adunat mai bine de 1.500 de aprecieri în prima jumătate de oră.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final Vezi toate știrile
Citește și