Închide meniul

Meciul lui Mayweather, amânat din cauza morții șeicului Khalifa bin Zayed Al Nahyan!

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 13 mai 2022, 22:21

Meciul lui Mayweather, amânat din cauza morții șeicului Khalifa bin Zayed Al Nahyan!

Americanul trebuia să boxeze în Dubai, sămbătă seara, dar lupta sa a fost amânată.

Profimedia

Meciul lui Mayweather, amânat la doar câteva ore de la anunțarea morții lui Khalifa bin Zayed Al Nahyan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Americanul trebuia să boxeze în Dubai, sămbătă seara, dar lupta sa a fost amânată.  Meciul lui Mayweather a fost reprogramat după moartea șeicului, cel care era și președintele Emiratelor Arabe Unite, iar autoritățile au declarat 3 zile de doliu.

În această perioadă, nicio activitate nu se va desfășura în sectorul public, nici în cel privat. Gala în care trebuia să se bată Floyd Mayweather a fost amânată o săptămână.

Fostul boxer urma să dispute un meci demonstrativ pe heliportul hotelului de lux Burj Al Arab din Dubai. Mayweather va boxa peste o săptămână cu Don Moore, un fost boxer ce i-a fost partener de sparring.

În aceeași seară, fostul campion din UFC, Anderson Silva, trebuia să boxeze cu Bruno Machado. Și meciul acestora a fost amânat.

Reclamă

Retras din cariera profesionistă, Floyd Mayweather a făcut o avere din meciuri demonstrative. Acesta i-a învins pe Conor McGregor și Logan Paul fără probleme. Pentru cele două meciuri, Mayweather a încasat peste 300.000.000 de dolari.

Anderson Silva se bucură și el de o carieră spectaculoasă în box. După ce a fost dat afară de UFC pentru că este prea bătrân, brazilianul l-a făcut KO pe Tito Ortiz într-un meci de box, asta după ce l-a învins pe celebrul Julio Cesar Chavez jr.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și