Închide meniul

Meciul lui Mayweather, amânat din cauza morții șeicului Khalifa bin Zayed Al Nahyan!

Florian Ceafalău Publicat: 13 mai 2022, 22:21

Meciul lui Mayweather, amânat din cauza morții șeicului Khalifa bin Zayed Al Nahyan!

Americanul trebuia să boxeze în Dubai, sămbătă seara, dar lupta sa a fost amânată.

Profimedia

Meciul lui Mayweather, amânat la doar câteva ore de la anunțarea morții lui Khalifa bin Zayed Al Nahyan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Americanul trebuia să boxeze în Dubai, sămbătă seara, dar lupta sa a fost amânată.  Meciul lui Mayweather a fost reprogramat după moartea șeicului, cel care era și președintele Emiratelor Arabe Unite, iar autoritățile au declarat 3 zile de doliu.

În această perioadă, nicio activitate nu se va desfășura în sectorul public, nici în cel privat. Gala în care trebuia să se bată Floyd Mayweather a fost amânată o săptămână.

Reclamă

Fostul boxer urma să dispute un meci demonstrativ pe heliportul hotelului de lux Burj Al Arab din Dubai. Mayweather va boxa peste o săptămână cu Don Moore, un fost boxer ce i-a fost partener de sparring.

În aceeași seară, fostul campion din UFC, Anderson Silva, trebuia să boxeze cu Bruno Machado. Și meciul acestora a fost amânat.

Reclamă

Retras din cariera profesionistă, Floyd Mayweather a făcut o avere din meciuri demonstrative. Acesta i-a învins pe Conor McGregor și Logan Paul fără probleme. Pentru cele două meciuri, Mayweather a încasat peste 300.000.000 de dolari.

Anderson Silva se bucură și el de o carieră spectaculoasă în box. După ce a fost dat afară de UFC pentru că este prea bătrân, brazilianul l-a făcut KO pe Tito Ortiz într-un meci de box, asta după ce l-a învins pe celebrul Julio Cesar Chavez jr.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jasmine Paolini a câştigat turneul de la Dubai
Tenis • 24 feb., 21:22
Jasmine Paolini a câştigat turneul de la Dubai. Final devastator pentru Anna Kalinskaia
Jasmine Paolini - Sorana Cîrstea 6-2, 7-6
WTA • 23 feb., 16:56
Jasmine Paolini – Sorana Cîrstea 6-2, 7-6. „Sori”, eliminată dramatic în semifinalele de la Dubai după o luptă eroică
Reacţia Soranei Cîrstea, după revenirea uluitoare de la Dubai
Tenis • 22 feb., 15:57
Reacţia Soranei Cîrstea, după revenirea uluitoare de la Dubai, de la 2-6, 1-5 cu Marketa Vondrouseva: „Nu ştiu cum am reuşit”
Sorana Cîrstea, victorie absolut incredibilă la Dubai
Tenis • 22 feb., 15:04
Sorana Cîrstea, victorie absolut incredibilă la Dubai. A revenit de la 2-6, 1-5 şi a salvat 6 mingi de meci
Imagini colosale cu fiul lui Ion Ţiriac, la Dubai
WTA • 21 feb., 16:53
FOTO
Imagini colosale cu fiul lui Ion Ţiriac, la Dubai! Momentul în care Ion Alexandru s-a descătuşat, la meciul Soranei Cîrstea