Închide meniul
Video

Fiarele din cuşca de MMA se dezlănţuie la circul din Bucureşti! „Gorila The Kong” promite spectacol pe iFight Heroes „Marea Confruntare”, vineri, 24 iunie, în direct pe AntenaPlay

Alexandru Ivan Publicat: 18 iunie 2022, 20:32

Reclamă

iFight Heroes, pe 24 iunie, în direct pe AntenaPlay

"Gorila" Zarioiu, în cușca de MMA / as.ro

Fiarele din cuşca de MMA se dezlănţuie la circul din Bucureşti, la iFight Heroes. Este locul perfect de bătaie pentru luptătorii care se întrec şi în porecle fioroase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prietenul lui Velea – Minerul junior, Bombardierul Pascu și „Gorila” Zarioiu sunt gata pentru marea confruntare de la circul din București. Zarioiu și-a distrus rivalul din ultima gală iFight și s-a ales cu o poreclă pe măsura.

„Gorila The Kong! Așa mi-a zis un prieten, pentru că nimeni nu reușea să mă țină jos și așa mi-a rămas porecla. Gorila The Kong!”, a spus Zarioiu.

iFight Heroes, „Marea confruntare” din turneul greilor și bătălia dintre Bombardierul Pascu și Mutantul Franței sunt în direct pe AntenaPlay, vineri, de la 19:30! Luptele serii sunt și pe Antena 1, de la 23:30!

„Spectacol adevărat, MMA adevărat, noi nu-i păcălim! Să fie atenți, poate îmi da asta K.O, dar nu-l las!„, a promis și Pascu.

Reclamă

„Mineru” Pîrtea Jr. e gata de spectacol la iFight Heroes

„Mineru” Pîrtea Jr. e gata de spectacol la iFight Heroes. Prietenul lui Alex Velea din cuşcă se pune rău cu armata. Minerul junior se va bate cu un om al armatei la circ care a mers să studieze câmpul de luptă.

Omul lui Velea din cușca de bătaie – Mînerul Junior e multiplu campion mondial la kempo. El s-a antrenat la Circul Metropolitan București. Acolo va avea loc lupta cu militarul Iorga, în gala iFight Heroes „Marea Confruntare”.

N-aș da niciodată înapoi cu el în spate, pentru că e totul. Antrenor, frate și tată”, spune Florin Pîrtea Jr.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai în vârstă fan al Minerului Junior are 93 de ani. „Dacă ai o gagică de vreo 50 de ani, trimite-o la mine!”, s-a amuzat bătrânelul.

„Mutantul” Bosuku i-a pus gând rău „Bombardierului” Pascu

Poreclit „Mutantul”, francezul din Africa, Bosuku, vine la circul din Bucureşti să dea de pământ cu „Bombardierul” Pascu.

Este un adversar puternic şi vreau să-l bat. M-a şi ameninţat că-mi da un K.O.„, a recunoscut Ion „Bombardierul” Pascu.

Şi Mutantul din Franţa a luptat în Bellator. În ultima luptă, el l-a zdrobit în prima rundă pe egipteanul Mohamed Ali, la Dubai. iFight Heroes „Marea confruntare”, cu Pascu şi „Mutantul” Bosuku e vineri, 24 iunie, în direct pe AntenaPlay şi Antena 1.

N-o să-i fac pe plac şi nu o să mă las nici de data aceasta, să-mi dea cineva knock-out„, i-a asigurat Pascu pe fanii săi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și