Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan nu l-a uitat pe presupusul amant pe care l-a luat la bătaie! Decizia neașteptată a vedetei

Antena Sport Publicat: 21 iunie 2022, 13:53

Reclamă
Anamaria Prodan nu l-a uitat pe presupusul amant pe care l-a luat la bătaie! Decizia neașteptată a vedetei

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, în mașină / Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu l-a uitat pe Dan Alexa, presupusul amant pe care l-a luat la bătaie în primăvara anului 2019. Impresara a decis să îl ajute pe antrenorul poreclit „Chirurgul”. Alexa ar urma să devină noul antrenor al echipei FC Brașov, după ce a avut un sezon de coșmar alături de CSM Reșița.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan sare în ajutorul lui Dan Alexa, bărbatul despre care s-a scris în repetate rânduri că ar fi avut o relație amoroasă cu vedeta de 49 de ani.

Anamaria Prodan nu l-a uitat pe Dan Alexa, presupusul amant pe care l-a luat la bătaie în 2019

Apogeul a fost atins în urmă cu 3 ani, când Anamaria a fost surprinsă în timp ce îl lovea cu pumnul în față pe antrenorul de 42 de ani. Recent, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că scandalul respectiv l-a afectat foarte tare și a influențat decisiv căsnicia cu impresara. În prezent, cei doi se află în plin proces de divorț.

În ciuda problemelor generate de scandalul cu Dan Alexa, Anamaria Prodan este dispusă să-i ofere o mână de ajutor antrenorului. Potrivit liga2.ro, „Chirurgul” a ajuns la un acord cu conducătorii celor de la FC Brașov și, cel mai probabil, va fi noul antrenor al „stegarilor”.

Conform presei din Brașov, citată de romaniatv.net, Dan Alexa ar urma să aducă de la fosta echipă, CSM Reșița, la FC Brașov mai mulți jucători impresariați chiar de Anamaria.

Reclamă
Reclamă

N-ar fi prima pentru oară când Anamaria Prodan sare în ajutorul lui Alexa, pe plan profesional. Antrenorul încă se află sub contract cu agenta, însă recunoaște că relația s-a răcit enorm după ultimele evenimente din viața lor:

„A fost foarte mult respect și ea m-a ajutat foarte mult. Mai ales la Călărași (n.r. – la Dunărea Călărași), unde a adus mulți jucători, a adus și bani. Apoi m-a dus la Astra. Ea e genul de impresar care se implică total. Este și acum impresarul meu, dar am cam rupt legăturile.”, a declarat, recent, Dan Alexa, pentru gsp.ro.

Laurenţiu Reghecampf, dărâmat de scandalul dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa

În primăvara lui 2019, Dan Alexa a avut parte de un episod incredibil alături de Anamaria Prodan, care şi la acea vreme era impresarul său. Femeia i-a tras un pumn în față lui Alexa, chiar în fața camerelor de filmat.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf nu a putut trece cu vederea și a lansat un atac fără precedent la adresa soției sale. A dezvăluit că incidentul cu Alexa, cel despre care s-a speculat că ar fi avut o relaţie cu Anamaria Prodan, i-a stricat căsnicia.

În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu? Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe, în rest nimic.

Clar m-a deranjat foarte tare (n.r. – scandalul cu Dan Alexa). Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci. Sincer, da, am suferit din dragoste. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva.”, a spus Laurenţiu Reghecampf în cadrul unui podcast.

Dan Alexa a negat vehement toate zvonurile că ar fi fost amantul agentului său. „A fost iubire între tine și Anamaria Prodan?!”, a fost întrebarea la care a răspuns fără să stea pe gânduri.

Nu, nea Ovidiu (n.r. – Ovidiu Ioaniţoaia)! Ce întrebare e asta? A fost foarte mult respect și ea m-a ajutat foarte mult.”, a spus Dan Alexa, pentu gsp.ro.

Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:14

VIDEOBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la China Smash 2024, LIVE în AntenaPLAY, la dublu mixt

16:00

LIVE VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Johor DT – Shanghai Shenhua, ACUM în AntenaPLAY. Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)

15:49

„Sună ca dracu!” Marian Iancu, un nou atac la adresa lui Dan Şucu: „Pericolul e la tribuna VIP. Pentru el nu contaţi”

15:46

Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”

15:42

Ce cotă poate avea Simona Halep la câştigarea Australian Open 2025, primul ei Grand Slam de la revenire

15:13

Arsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan LIVE SCORE (22:00)! Dueluri de foc în Champions League! Programul zilei

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și