Închide meniul

Simona Halep este favorită certă în meciul cu Bianca Andreescu! Ce cotă are la câștigarea turneului de la Bad Homburg

Dan Roșu Publicat: 24 iunie 2022, 9:19

Reclamă
Simona Halep este favorită certă în meciul cu Bianca Andreescu! Ce cotă are la câștigarea turneului de la Bad Homburg

Simona Halep este favorită certă în meciul cu Bianca Andreescu

Simona Halep, la Bad Hamburg / Profimedia Images

Simona Halep este favorită certă în meciul cu Bianca Andreescu. Forma sportivei noastre i-a convins pe bookmakeri, care o văd pe Simo cu prima șansă la calificarea în finala de la Bad Homburg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, pentru o victorie în duelul cu Andreescu, Simona are o cotă de 1.55. De partea cealaltă, Bianca e cotată cu 2.80 pentru accederea în ultimul act de la Bad Homburg. Halep – Andreescu se joacă azi, de la ora 15:30, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Simona Halep este favorită certă în meciul cu Bianca Andreescu

De altfel, Simona Halep este cea care a câștigat singura întâlnire directă dintre cele două. S-a întâmplat la Masters Cup 2019, acolo unde românca de 30 de ani s-a impus în trei seturi, 3-6, 7-6, 6-3.

Mai mult, înaintea fazei semifinalelor, Simona Halep este considerată favorită și la adjudecarea titlului de campioană, având o cotă de 1.90 pentru al doilea turneu pe care Simo l-ar putea câștiga în 2022.

Bianca Andreescu are o cotă de 3.75, iar Alize Cornet (5.50) și Caroline Garcia (6.50) sunt văzute cu șanse mici de a triumfa la Bad Homburg.

Reclamă

Ce spune Simona Halep de meciul cu Bianca Andreescu

Halep a vorbit și despre duelul „de foc” cu Bianca Andreescu, din penultimul act de la Bad Homburg. „Simo” este sigură că va avea parte de o misiune complicată împotriva jucătoarei din Canada, cu origini românești.

”Va fi un meci dificil (n.r. – cu Bianca Andreescu), sunt sigură. Știu la ce să mă aștept. Dar e un meci diferit, pe iarbă. Vreau să mă bucur de această victorie și apoi să mă pregătesc pentru meciul cu Bianca”, a spus Simona Halep, după victoria cu Amanda Anisimova, pentru digisport.ro.

În sferturile turneului din Germania, Bianca Andreescu s-a distrat cu Daria Kasatkina, scor 6-4, 6-1, şi s-a calificat în penultimul act al competiţiei. Meciul din semifinale va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În cealaltă semifinală de la Bad Homburg se vor lupta Alize Cornet și Caroline Garcia.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și