Închide meniul

Ofertă uriașă pentru Mayweather vs McGregor 2! Irlandezul ia 150.000.000 de euro, americanul restul

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 1 iulie 2022, 13:10

Ofertă uriașă pentru Mayweather vs McGregor 2! Irlandezul ia 150.000.000 de euro, americanul restul

Ofertă uriașă pentru unul dintre cele mai mari meciuri de box din istorie. Mayweather vs McGregor e probabil să aibă și a doua parte.

Profimedia

Meciul de box dintre Mayweather vs McGregor, din august 2017, a fost unul dintre cele mai importante din istorie. Nu prin palmaresul celor doi, pentru că irlandezul era la debutul în box, ci prin anvergura financiară a partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conor a făcut în jur de 250 de milioane de dolari, iar Mayweather dublu. Cei doi au avut un meci de box de 12 runde, dar irlandezul nu a rezistat decât 9, în a 10-a fiind făcut TKO.

De atunci, cariera celor doi a urmat căi diferite. Floyd a continuat să facă sute de milioane de dolari din meciuri demonstrative de box. De partea cealaltă, Conor a avut parte de eșecuri in MMA. Irlandezul a câștigat 1 meci și a fost învins in 3 de la meciul cu Mayweather.

Mai mult, irlandezul și-a rupt piciorul acum un an, de atunci fiind în recuperare. Un meci de box i-ar oferi lui Conor șansa să revină în ring fără să își pună în pericol piciorul.

Ofertă uriașă pentru Mayweather vs McGregor 2 din zona arabă

La 5 ani de la acel meci, cei doi pot urca în ring iar. Americanul i-a făcut o ofertă incredibilă, de 150 de milioane de euro, lui McGregor. Acesta mai mult ca sigur va accepta. Veniturile lui Mayweather ar urma să fie de asemenea, duble față de cele ale adversarului.

Reclamă

Lupta ar urma să aibă loc în luna martie a anului următor. Locația va fi undeva în zona arabă, acolo unde atât Mayweather cât și McGregor sunt apreciați. De altfel, arabii încearcă de mulți ani să atragă meciuri cu nume în zona lor. Cel mai important astfel de meci a fost între Joshua și Ruiz.

Cei doi au avut revanșa pentru titlurile mondiale în Arabia Saudită.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și