Închide meniul

CSM Bucureşti şi CS Rapid şi-au aflat adversarele din Champions League!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 iulie 2022, 13:03

CSM Bucureşti şi CS Rapid şi-au aflat adversarele din Champions League!

CSM Bucureşti şi CS Rapid şi-au aflat adversarele din Champions League!

Colaj Profimedia

CSM Bucureşti şi CS Rapid şi-au aflat adversarele din Champions League. Echipele româneşti de handbal feminin vor evolua în prima fază a grupelor celei mai tari competiţii intercluburi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partidele din faza grupelor vor începe în 14-15 septembrie.

CSM Bucureşti şi CS Rapid şi-au aflat adversarele din Champions League!

Echipa campioană, CS Rapid Bucureşti, va evolua în grupa B, alături de formaţiile Gyori Audi ETO KC (Ungaria), Metz Handball (Franţa), WHC Buducnost BEMAX Podgorica (Muntenegru), Storhamar Handball Elite (Norvegia), Team Esbjerg (Danemarca), Kastamonu Belediyesi GSK (Turcia), HC Lokomotive Zagreb (Croaţia).

CSM Bucureşti, echipă care a beneficiat de un wild card pentru ediţia din acest an a Champions League, va juca în grupa B, adversare urmând să-i fie Odense Handbold (Danemarca), Vipers Kristiansand (Norvegia), Krim Mercator Ljubljana (Slovenia), SG BBM Bietigheim (Germania), Brest Bretagne Handball (Franţa), FTC-Rail Cargo Hungaria (Ungaria) şi DHK Banik Most (Cehia).

CSM Bucureşti a primit wild card şi va evolua în Champions League

CSM Bucureşti a făcut anunţul pe pagina oficială de Facebook, după ce au fost publicate listele pentru tragerea la sorţi pentru noul sezon de Champions League.

Reclamă

Handalistele se află, alături de Rapid, printre cele 16 echipe ce vor evolua în cea mai importantă competiţie inter cluburi din Europa.

„Federația Europeană de Handbal a anunțat astăzi restul echipelor care vor completa careul de ași din viitorul sezon în EHF Champions League – sezonul 2022/2023. Tigroaicele vor evolua pentru al optulea sezon consecutiv în cea mai importantă competiție intercluburi la nivel european, după ce au primit wild-card-ul din partea EHF”, a anunţat CSM Bucureşti, pe pagina oficială de Facebook.

Cristina Vărzaru e noul manager al lui CSM Bucureşti

Cristina Vărzaru e noul manager al lui CSM Bucureşti! Fosta jucătoare care a ocupat funcţia de secretar general al Federaţiei Române de Handbal a fost numită vineri în noua funcţie.

Reclamă 4 / 0/3

„O adevărată campioană şi una dintre cele mai valoroase extreme din istoria handbalului românesc, Cristina Vărzaru va coordona activitatea echipei feminine de handbal a clubului nostru, începând cu data de 1 iulie 2022!”, se arată într-un comunicat al CSM Bucureşti.

„Cariera mea de jucătoare s-a încheiat la CSM Bucureşti şi sunt foarte multe amintiri care mă leagă de această minunată echipă! Mă onorează propunerea de a reveni acolo unde m-am simţit excelent în teren şi am energia şi dorinţa de a performa cel puţin la fel de bine şi din perspectiva noului rol, acela de team manager!

Şi când spun cel puţin la fel de bine mă gândesc la un nou titlu suprem european, la o nouă Ligă a Campionilor pe care să o aducem la Bucureşti! Sunt nerăbdătoare să mă alătur clubului şi să pornim împreună la un nou drum frumos şi încununat de reuşite”, a declarat Cristina Vărzaru.

Câştigătoare de 4 ori a Ligii Campionilor, componentă de bază a CSM Bucureşti la succesul din 2016 şi jucătoare exponenţială a naţionalei României, Vărzaru este de asemenea campioană mondială şi europeană de tineret, vicecampioană mondială cu prima reprezentativă în 2005.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și