Închide meniul

CSM Bucureşti şi CS Rapid şi-au aflat adversarele din Champions League!

Dragoș Vasile Publicat: 1 iulie 2022, 13:03

CSM Bucureşti şi CS Rapid şi-au aflat adversarele din Champions League!

CSM Bucureşti şi CS Rapid şi-au aflat adversarele din Champions League!

Colaj Profimedia

  • CSM Bucureşti şi CS Rapid şi-au aflat adversarele din Champions League
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

CSM Bucureşti şi CS Rapid şi-au aflat adversarele din Champions League. Echipele româneşti de handbal feminin vor evolua în prima fază a grupelor celei mai tari competiţii intercluburi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partidele din faza grupelor vor începe în 14-15 septembrie.

CSM Bucureşti şi CS Rapid şi-au aflat adversarele din Champions League!

Echipa campioană, CS Rapid Bucureşti, va evolua în grupa B, alături de formaţiile Gyori Audi ETO KC (Ungaria), Metz Handball (Franţa), WHC Buducnost BEMAX Podgorica (Muntenegru), Storhamar Handball Elite (Norvegia), Team Esbjerg (Danemarca), Kastamonu Belediyesi GSK (Turcia), HC Lokomotive Zagreb (Croaţia).

Reclamă

CSM Bucureşti, echipă care a beneficiat de un wild card pentru ediţia din acest an a Champions League, va juca în grupa B, adversare urmând să-i fie Odense Handbold (Danemarca), Vipers Kristiansand (Norvegia), Krim Mercator Ljubljana (Slovenia), SG BBM Bietigheim (Germania), Brest Bretagne Handball (Franţa), FTC-Rail Cargo Hungaria (Ungaria) şi DHK Banik Most (Cehia).

CSM Bucureşti a primit wild card şi va evolua în Champions League

CSM Bucureşti a făcut anunţul pe pagina oficială de Facebook, după ce au fost publicate listele pentru tragerea la sorţi pentru noul sezon de Champions League.

Reclamă

Handalistele se află, alături de Rapid, printre cele 16 echipe ce vor evolua în cea mai importantă competiţie inter cluburi din Europa.

„Federația Europeană de Handbal a anunțat astăzi restul echipelor care vor completa careul de ași din viitorul sezon în EHF Champions League – sezonul 2022/2023. Tigroaicele vor evolua pentru al optulea sezon consecutiv în cea mai importantă competiție intercluburi la nivel european, după ce au primit wild-card-ul din partea EHF”, a anunţat CSM Bucureşti, pe pagina oficială de Facebook.

Cristina Vărzaru e noul manager al lui CSM Bucureşti

Cristina Vărzaru e noul manager al lui CSM Bucureşti! Fosta jucătoare care a ocupat funcţia de secretar general al Federaţiei Române de Handbal a fost numită vineri în noua funcţie.

Reclamă 4 / 0/3

„O adevărată campioană şi una dintre cele mai valoroase extreme din istoria handbalului românesc, Cristina Vărzaru va coordona activitatea echipei feminine de handbal a clubului nostru, începând cu data de 1 iulie 2022!”, se arată într-un comunicat al CSM Bucureşti.

„Cariera mea de jucătoare s-a încheiat la CSM Bucureşti şi sunt foarte multe amintiri care mă leagă de această minunată echipă! Mă onorează propunerea de a reveni acolo unde m-am simţit excelent în teren şi am energia şi dorinţa de a performa cel puţin la fel de bine şi din perspectiva noului rol, acela de team manager!

Şi când spun cel puţin la fel de bine mă gândesc la un nou titlu suprem european, la o nouă Ligă a Campionilor pe care să o aducem la Bucureşti! Sunt nerăbdătoare să mă alătur clubului şi să pornim împreună la un nou drum frumos şi încununat de reuşite”, a declarat Cristina Vărzaru.

Câştigătoare de 4 ori a Ligii Campionilor, componentă de bază a CSM Bucureşti la succesul din 2016 şi jucătoare exponenţială a naţionalei României, Vărzaru este de asemenea campioană mondială şi europeană de tineret, vicecampioană mondială cu prima reprezentativă în 2005.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
CSM Bucureşti - Dunărea Brăila 35-35
Handbal • 28 mart., 19:11
CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi