Închide meniul

CSM Bucureşti şi CS Rapid şi-au aflat adversarele din Champions League!

Dragoș Vasile Publicat: 1 iulie 2022, 13:03

Reclamă
CSM Bucureşti şi CS Rapid şi-au aflat adversarele din Champions League!

CSM Bucureşti şi CS Rapid şi-au aflat adversarele din Champions League!

Colaj Profimedia

CSM Bucureşti şi CS Rapid şi-au aflat adversarele din Champions League. Echipele româneşti de handbal feminin vor evolua în prima fază a grupelor celei mai tari competiţii intercluburi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partidele din faza grupelor vor începe în 14-15 septembrie.

CSM Bucureşti şi CS Rapid şi-au aflat adversarele din Champions League!

Echipa campioană, CS Rapid Bucureşti, va evolua în grupa B, alături de formaţiile Gyori Audi ETO KC (Ungaria), Metz Handball (Franţa), WHC Buducnost BEMAX Podgorica (Muntenegru), Storhamar Handball Elite (Norvegia), Team Esbjerg (Danemarca), Kastamonu Belediyesi GSK (Turcia), HC Lokomotive Zagreb (Croaţia).

CSM Bucureşti, echipă care a beneficiat de un wild card pentru ediţia din acest an a Champions League, va juca în grupa B, adversare urmând să-i fie Odense Handbold (Danemarca), Vipers Kristiansand (Norvegia), Krim Mercator Ljubljana (Slovenia), SG BBM Bietigheim (Germania), Brest Bretagne Handball (Franţa), FTC-Rail Cargo Hungaria (Ungaria) şi DHK Banik Most (Cehia).

CSM Bucureşti a primit wild card şi va evolua în Champions League

CSM Bucureşti a făcut anunţul pe pagina oficială de Facebook, după ce au fost publicate listele pentru tragerea la sorţi pentru noul sezon de Champions League.

Reclamă
Reclamă 4

Handalistele se află, alături de Rapid, printre cele 16 echipe ce vor evolua în cea mai importantă competiţie inter cluburi din Europa.

„Federația Europeană de Handbal a anunțat astăzi restul echipelor care vor completa careul de ași din viitorul sezon în EHF Champions League – sezonul 2022/2023. Tigroaicele vor evolua pentru al optulea sezon consecutiv în cea mai importantă competiție intercluburi la nivel european, după ce au primit wild-card-ul din partea EHF”, a anunţat CSM Bucureşti, pe pagina oficială de Facebook.

Cristina Vărzaru e noul manager al lui CSM Bucureşti

Cristina Vărzaru e noul manager al lui CSM Bucureşti! Fosta jucătoare care a ocupat funcţia de secretar general al Federaţiei Române de Handbal a fost numită vineri în noua funcţie.

Reclamă

„O adevărată campioană şi una dintre cele mai valoroase extreme din istoria handbalului românesc, Cristina Vărzaru va coordona activitatea echipei feminine de handbal a clubului nostru, începând cu data de 1 iulie 2022!”, se arată într-un comunicat al CSM Bucureşti.

„Cariera mea de jucătoare s-a încheiat la CSM Bucureşti şi sunt foarte multe amintiri care mă leagă de această minunată echipă! Mă onorează propunerea de a reveni acolo unde m-am simţit excelent în teren şi am energia şi dorinţa de a performa cel puţin la fel de bine şi din perspectiva noului rol, acela de team manager!

Şi când spun cel puţin la fel de bine mă gândesc la un nou titlu suprem european, la o nouă Ligă a Campionilor pe care să o aducem la Bucureşti! Sunt nerăbdătoare să mă alătur clubului şi să pornim împreună la un nou drum frumos şi încununat de reuşite”, a declarat Cristina Vărzaru.

Câştigătoare de 4 ori a Ligii Campionilor, componentă de bază a CSM Bucureşti la succesul din 2016 şi jucătoare exponenţială a naţionalei României, Vărzaru este de asemenea campioană mondială şi europeană de tineret, vicecampioană mondială cu prima reprezentativă în 2005.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16 25 iun.

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după egalul dintre Croaţia şi Italia. Rezultat perfect pentru România

23:55

Croaţia – Italia 1-1 şi Albania – Spania 0-1. Italienii s-au calificat dramatic în optimi! Croaţia, şanse mari să fie eliminată

23:39

Luka Modric, în lacrimi după ce a marcat în Croaţia – Italia! Recordul spulberat de starul lui Real Madrid

22:49

FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile

22:40

Universitatea Craiova a învins-o pe Legia Varşovia în stagiul de pregătire din Austria! Mihai Căpăţână a înscris cu un şut superb

22:27

Starul Belgiei, obiectiv uriaş la EURO 2024: „Vreau să câştig turneul!” Mesajul categoric înaintea duelului decisiv cu Ucraina

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și