Închide meniul

Patrick Mouratoglou, reacţie după calificarea Simonei Halep în sferturile de finală de la Wimbledon 2022: „Iubesc să văd acea energie”

Dan Roșu Publicat: 5 iulie 2022, 10:10

Reclamă
Patrick Mouratoglou, reacţie după calificarea Simonei Halep în sferturile de finală de la Wimbledon 2022: „Iubesc să văd acea energie

Patrick Mouratoglou, reacţie după calificarea Simonei Halep în sferturile de finală de la Wimbledon 2022

Patrick Mouratoglou, în timpul meciului Simonei Halep cu Paula Badosa / Profimedia Images

Patrick Mouratoglou a reacţionat după calificarea Simonei Halep în sferturile de finală de la Wimbledon 2022. Simona a lăsat-o din nou fără replică pe Paula Badosa, pe care a învins-o cu un categoric 6-1, 6-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep a fost din nou pe tot terenul şi a avut o atitudine care ne-a amintit de cele două titluri majore câştigate în carieră, Roland Garros 2018 şi Wimbledon 2019. Mouratoglou a punctat şi el principala armă a sportivei de 30 de ani.

Patrick Mouratoglou a reacţionat după calificarea Simonei Halep în sferturile de finală de la Wimbledon 2022

”Iubesc să văd acea energie, Simona Halep”, a scris Patrick Mouratoglou, pe contul personal de Facebook, după calificarea Simonei Halep în sferturile de la All England Club.

A fost un nou meci în care Paula Badosa a părut că nu a ştiut ce a lovit-o. La Madrid, primul turneu alături de Mouratoglou, Simo o învingea pe iberică, 6-3, 6-1, aceasta părăsind terenul cu lacrimi în ochi.

Reclamă

Amanda Anisimova, prima reacţie înainte de meciul cu „coşmarul” Simona Halep

Amanda Anisimova a avut prima reacţie înainte de meciul cu Simona Halep, din sferturile de la Wimbledon 2022. Sportiva de 20 de ani nu a uitat încă eşecul recent de la Bad Homburg, unde Simo a demolat-o cu 6-2, 6-1.

Anisimova susţine că a avut o mică accidentare în partida de acum două săptămâni. La directe, Simo conduce cu 2-1, celelalte două partide venind la Roland Garros. În 2019, Amanda o bătea pe Simo cu 6-2, 6-4, în sferturi. În 2020, Halep îşi lua revanşa, cu un categoric 6-0, 6-1, în turul 3.

„Am jucat cu Halep acum ceva mai mult de o săptămână, e foarte greu să joci împotriva ei pe iarbă. A jucat foarte bine în acea partidă, dar acel duel a fost foarte greu pentru mine și pentru că am simțit un disconfort la încheietură.

Reclamă 4 / 0/3

Ca atare, nu am fost capabilă să îi ofer cea mai bună replică. Știu că mă așteaptă un nou meci foarte greu, dar abia aștept să o întâlnesc iar. Sunt sigură că amândouă vom da o luptă pe cinste pentru calificarea în semifinale”, a spus Anisimova, citată de wtatennis.com.

Simona Halep, favorită la câştigarea Wimbledon 2022

Simona Halep este favorită la câştigarea Wimbledon 2022. Simo i-a convins pe bookmakeri după evoluţia stelară din meciul cu Paula Badosa, din optimile de finală de la All England Club, câştigat cu 6-1, 6-2.

Astfel, Simona Halep are în acest moment o cotă de 3 la câştigarea trofeului de la Wimbledon. Ons Jabeur, pe care Simo o poate întâlni abia în finală, are şi ea tot cotă 3. Amanda Anisimova, cea cu care românca se duelează în sferturile de finală, are cotă 7.

Înaintea competiţiei londoneze, Iga Swiatek (2.50) era principala favorită la adjudecarea trofeului, iar Simona Halep are a treia la acest capitol, cu o cotă de 14 pentru al treilea titlu de Grand Slam al carierei.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și