Închide meniul

Patrick Mouratoglou, reacţie după calificarea Simonei Halep în sferturile de finală de la Wimbledon 2022: „Iubesc să văd acea energie”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 iulie 2022, 10:10

Patrick Mouratoglou, reacţie după calificarea Simonei Halep în sferturile de finală de la Wimbledon 2022: „Iubesc să văd acea energie

Patrick Mouratoglou, reacţie după calificarea Simonei Halep în sferturile de finală de la Wimbledon 2022

Patrick Mouratoglou, în timpul meciului Simonei Halep cu Paula Badosa / Profimedia Images

Patrick Mouratoglou a reacţionat după calificarea Simonei Halep în sferturile de finală de la Wimbledon 2022. Simona a lăsat-o din nou fără replică pe Paula Badosa, pe care a învins-o cu un categoric 6-1, 6-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep a fost din nou pe tot terenul şi a avut o atitudine care ne-a amintit de cele două titluri majore câştigate în carieră, Roland Garros 2018 şi Wimbledon 2019. Mouratoglou a punctat şi el principala armă a sportivei de 30 de ani.

Patrick Mouratoglou a reacţionat după calificarea Simonei Halep în sferturile de finală de la Wimbledon 2022

”Iubesc să văd acea energie, Simona Halep”, a scris Patrick Mouratoglou, pe contul personal de Facebook, după calificarea Simonei Halep în sferturile de la All England Club.

A fost un nou meci în care Paula Badosa a părut că nu a ştiut ce a lovit-o. La Madrid, primul turneu alături de Mouratoglou, Simo o învingea pe iberică, 6-3, 6-1, aceasta părăsind terenul cu lacrimi în ochi.

Reclamă

Amanda Anisimova, prima reacţie înainte de meciul cu „coşmarul” Simona Halep

Amanda Anisimova a avut prima reacţie înainte de meciul cu Simona Halep, din sferturile de la Wimbledon 2022. Sportiva de 20 de ani nu a uitat încă eşecul recent de la Bad Homburg, unde Simo a demolat-o cu 6-2, 6-1.

Anisimova susţine că a avut o mică accidentare în partida de acum două săptămâni. La directe, Simo conduce cu 2-1, celelalte două partide venind la Roland Garros. În 2019, Amanda o bătea pe Simo cu 6-2, 6-4, în sferturi. În 2020, Halep îşi lua revanşa, cu un categoric 6-0, 6-1, în turul 3.

„Am jucat cu Halep acum ceva mai mult de o săptămână, e foarte greu să joci împotriva ei pe iarbă. A jucat foarte bine în acea partidă, dar acel duel a fost foarte greu pentru mine și pentru că am simțit un disconfort la încheietură.

Reclamă 4 / 0/3

Ca atare, nu am fost capabilă să îi ofer cea mai bună replică. Știu că mă așteaptă un nou meci foarte greu, dar abia aștept să o întâlnesc iar. Sunt sigură că amândouă vom da o luptă pe cinste pentru calificarea în semifinale”, a spus Anisimova, citată de wtatennis.com.

Simona Halep, favorită la câştigarea Wimbledon 2022

Simona Halep este favorită la câştigarea Wimbledon 2022. Simo i-a convins pe bookmakeri după evoluţia stelară din meciul cu Paula Badosa, din optimile de finală de la All England Club, câştigat cu 6-1, 6-2.

Astfel, Simona Halep are în acest moment o cotă de 3 la câştigarea trofeului de la Wimbledon. Ons Jabeur, pe care Simo o poate întâlni abia în finală, are şi ea tot cotă 3. Amanda Anisimova, cea cu care românca se duelează în sferturile de finală, are cotă 7.

Înaintea competiţiei londoneze, Iga Swiatek (2.50) era principala favorită la adjudecarea trofeului, iar Simona Halep are a treia la acest capitol, cu o cotă de 14 pentru al treilea titlu de Grand Slam al carierei.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și