Închide meniul

Meciul anului în kickboxing! Badr Hari și Overeem se bat pentru a treia oară

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 5 iulie 2022, 15:39

Meciul anului în kickboxing! Badr Hari și Overeem se bat pentru a treia oară

Meciul anului este dat de un duel legendar între doi olandezi ce au scris istorie în sporturile e contact profesioniste.

Profimedia

Meciul anului între Badr Hari și Overeem! Cei doi se bat pentru a treia oară între ei, în cariera lor. Scorul până acum este 1-1 între cei doi. Ambii au reușit câte un KO și sunt pregătiți de revansă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Overeem l-a făcut KO pe Badr Hari în decembrie 2008, în doar 2 minute și 7 secunde. Un an mai târziu, în decembrie 2009, Badr Hari l-a făcut KO pe Overeem în 2 minute și 14 secunde. Practic, diferența dintre cei doi este de doar 7 secunde!

Meciul anului are loc în octombrie în Glory!

Badr Hari vs Overeem 3 are loc în toamnă, pe 8 octombrie. Cei doi se bat la Arnhem, în Olanda. Confruntarea va fi una extrem de tensionată, ambii fiind cunoscuți pentru temperamentul lor ”ascuțit”.

De altfel, la ultimul meci al lui Badr Hari a ieșit o bătaie generală în tribune. Fanii au invadat zona ringului în meciul marocanului cu Wrzosek. Huliganii polonezi veniți la meci au fost provocați, iar incidentele au dus la suspendarea meciului și a galei cu totul.

Cei doi luptători s-au întâlnit față în față recent, la conferința de presă. Pentru Overeem este primul meci pe reguli de kickboxing după o pauză de 12 ani. Ultima dată când a urcat în ring a câștigat titlul K-1.

Reclamă

În decembrie 2010, Overeem îi învingea în aceeași seară pe Spong, Saki și Peter Aerts pentru a cuceri cel mai important titlu din kickboxing.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și