Închide meniul

Meciul anului în kickboxing! Badr Hari și Overeem se bat pentru a treia oară

Florian Ceafalău Publicat: 5 iulie 2022, 15:39

Meciul anului în kickboxing! Badr Hari și Overeem se bat pentru a treia oară

Meciul anului este dat de un duel legendar între doi olandezi ce au scris istorie în sporturile e contact profesioniste.

Profimedia

Meciul anului între Badr Hari și Overeem! Cei doi se bat pentru a treia oară între ei, în cariera lor. Scorul până acum este 1-1 între cei doi. Ambii au reușit câte un KO și sunt pregătiți de revansă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Overeem l-a făcut KO pe Badr Hari în decembrie 2008, în doar 2 minute și 7 secunde. Un an mai târziu, în decembrie 2009, Badr Hari l-a făcut KO pe Overeem în 2 minute și 14 secunde. Practic, diferența dintre cei doi este de doar 7 secunde!

Meciul anului are loc în octombrie în Glory!

Badr Hari vs Overeem 3 are loc în toamnă, pe 8 octombrie. Cei doi se bat la Arnhem, în Olanda. Confruntarea va fi una extrem de tensionată, ambii fiind cunoscuți pentru temperamentul lor ”ascuțit”.

Reclamă

De altfel, la ultimul meci al lui Badr Hari a ieșit o bătaie generală în tribune. Fanii au invadat zona ringului în meciul marocanului cu Wrzosek. Huliganii polonezi veniți la meci au fost provocați, iar incidentele au dus la suspendarea meciului și a galei cu totul.

Cei doi luptători s-au întâlnit față în față recent, la conferința de presă. Pentru Overeem este primul meci pe reguli de kickboxing după o pauză de 12 ani. Ultima dată când a urcat în ring a câștigat titlul K-1.

Reclamă

În decembrie 2010, Overeem îi învingea în aceeași seară pe Spong, Saki și Peter Aerts pentru a cuceri cel mai important titlu din kickboxing.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
FIGHT • 4 feb., 18:13
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
FIGHT • 31 ian., 14:34
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea din Glory! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
Schimbare de adversar pentru Benny! Se bate cu un turc suspendat pentru dopaj în urmă cu 2 ani
FIGHT • 29 ian., 16:05
Schimbare de adversar pentru Benny! Se bate cu un turc suspendat pentru dopaj în urmă cu 2 ani
Gala de box Fight Nation este LIVE VIDEO în AntenaPLAY, duminică 28 ianuarie de la 22:00
Fight • 28 ian., 21:55
Gala de box Prestige Fight a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Show total în ring
Șansă mare pentru Benny Adegbuyi! Se bate în meciul de rezervă al turneului la grea
FIGHT • 16 ian., 18:57
Șansă mare pentru Benny Adegbuyi! Se bate în meciul de rezervă al turneului la categoria grea