Închide meniul

Un român se antrenează cu Conor McGregor! Cei doi au pozat împreună după un sparring de box

Antena Sport Publicat: 7 iulie 2022, 10:53

Reclamă
Un român se antrenează cu Conor McGregor! Cei doi au pozat împreună după un sparring de box

Un român se antrenează cu cel mai cunoscut luptător de pe planetă, irlandezul Conor McGregor. Cei doi s-au pozat împreună.

Un român se antrenează cu cel mai bun din lume! Corneliu Lascăr s-a antrenat cu Conor McGregor. Acesta s-a mutat în Irlanda, în Dublin, de ceva timp și se antrenează la SBG. Clubul este unul dintre cele mai cunoscute din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La SBG în Dublin vin luptători din toată lumea în speranța de a se antrena cot la cot cu celebrul Conor McGregor. Nu toți au însă acest noroc.

Un român se antrenează cu Conor McGregor!

Lascăr a apărut în pozele postate de Conor McGregor. Cei doi au făcut un sparring de box, iar irlandezul a postat imaginile pe pagina sa de Instagram.

Luptătorul român este unul dintre cei mai buni la categoria semi-mijlocie. Acesta are un palmares de 11 victorii și 6 înfrângeri la profesioniști, luptând în promoții ca Brave, Eagles, RXF sau Dynamite.

Lascăr, pe urmele lui Pascu la SBG!

Lascăr nu este singurul român care s-a antrenat de-a lungul timpului la SBG. Cel mai cunoscut exemplu este Ion Pascu. ”Bombardierul” s-a antrenat la SBG timp de 3 ani și a reprezentat sala din Irlanda în galele Bellator. Acesta a fost antrenat și ajutat la colț de John Kavanagh, antrenorul lui McGregor.

Reclamă

De altfel, Pascu a fost anul trecut în pregătire cu Conor, pentru meciul acestuia cu Dustin Poirier.

Mai mulți colegi de la SBG au venit la galele Heroes Fight League pe care Pascu le-a organizat în România, și la care a și participat. Lee Hammond și Cian Cowley au luptat în galele transmise de Antena 1 și Antenaplay.ro

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și