Închide meniul

Alexandru Chipciu, încă un mesaj pentru Dan Petrescu: „Să ia 100 de campionate!”. Ce spune de clauza care nu-l lasă să joace cu CFR Cluj

Dan Roșu Publicat: 12 iulie 2022, 15:37 / Actualizat: 12 iulie 2022, 17:05

Reclamă
Alexandru Chipciu, încă un mesaj pentru Dan Petrescu: „Să ia 100 de campionate!. Ce spune de clauza care nu-l lasă să joace cu CFR Cluj

Alexandru Chipciu, savuros după ce a aflat că FCSB va juca cu Anderlecht

Alexandru Chipciu, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Alexandru Chipciu a avut încă un mesaj pentru Dan Petrescu, omul din cauza căruia a ajuns de la CFR Cluj, la rivala U Cluj. Când a venit la CFR Cluj, el a renunţat la un salariu de 450.000 de euro la Anderlecht.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ce să clarific? Am zis, cât a fost Dan Petrescu a fost o perioadă neagră pentru mine. E o problemă, vorbim ceva şi la televizor nu apare tot. Am spus că nu am vrut să mai lucrez cu Dan Petrescu, am avut posibilitatea de a pleca. Într-adevăr, am făcut puţin pe victima, aoleu că nu mă mai vreţi şi pentru mine a fost un lucru foarte bun să apară că Dan Petrescu nu mă mai vrea.

Alexandru Chipciu a avut încă un mesaj pentru Dan Petrescu

Puteam să profit, să negociez lucrurile cum trebuie. Am avut şi perioade bune. Am luat campionatul cu Edi Iordănescu, am avut 8 victorii din 8 cu Şumudică. Mai departe nu mai vreau să vorbesc, Dan Petrescu e un antrenor foarte bun, nu vreau să mai intru în detalii, să ia 100 de campionate. Nu e problema mea”, a spus Chipciu, la o conferinţă de presă.

Conform transfermarkt.de, Alex Chipciu a jucat la CFR Cluj în 76 de meciuri. Fotbalistul cotat la 650.000 de euro a reușit 6 goluri, 5 pase decisive și a cucerit trei titluri de campion al României.

Chipciu, clauză ciudată în contractul cu U Cluj

Mijlocaşul de 33 de ani a fost împrumutat de CFR Cluj şi are o clauză care nu îi permite să joace în derby-ul oraşului. Mai mult, el a renunţat la o sumă importantă de bani pentru a pleca din Gruia.

Reclamă

„Da, am acea clauză că dacă voi juca cu CFR, U Cluj va trebui să plătească nişte bani. În acelaşi timp, am o clauză de confidenţialitate semnată în contractul cu CFR, legat de restanţe. De aceea, nu prea pot să vorbesc foarte mult. Într-adevăr, ei plătesc o parte din salariu şi e cam ciudată situaţia. Eu mi-aş dori să joc.

Asta nu pentru a mă răzbuna, ci pentru că îmi place fotbalul. E o situaţie ciudată, probabil că dacă m-aş duce în instanţă, acea clauză nu ar fi valabilă. Înţelegerea dintre cei de la CFR şi de la U Cluj a făcut să apară această situaţie. Nicio problemă, vor fi şi alte meciuri. Aş vrea să închid capitolul CFR, apar ştiri şi ştiri”, a mai spus Chipciu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:40 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” Vezi toate știrile
Citește și