Închide meniul

Alexandru Chipciu, încă un mesaj pentru Dan Petrescu: „Să ia 100 de campionate!”. Ce spune de clauza care nu-l lasă să joace cu CFR Cluj

Dan Roșu Publicat: 12 iulie 2022, 15:37 / Actualizat: 12 iulie 2022, 17:05

Alexandru Chipciu, încă un mesaj pentru Dan Petrescu: „Să ia 100 de campionate!. Ce spune de clauza care nu-l lasă să joace cu CFR Cluj

Alexandru Chipciu, savuros după ce a aflat că FCSB va juca cu Anderlecht

Alexandru Chipciu, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

  • Alexandru Chipciu e cotat la 650.000 de euro
  • Chipciu e împrumutat de CFR la U Cluj

Alexandru Chipciu a avut încă un mesaj pentru Dan Petrescu, omul din cauza căruia a ajuns de la CFR Cluj, la rivala U Cluj. Când a venit la CFR Cluj, el a renunţat la un salariu de 450.000 de euro la Anderlecht.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ce să clarific? Am zis, cât a fost Dan Petrescu a fost o perioadă neagră pentru mine. E o problemă, vorbim ceva şi la televizor nu apare tot. Am spus că nu am vrut să mai lucrez cu Dan Petrescu, am avut posibilitatea de a pleca. Într-adevăr, am făcut puţin pe victima, aoleu că nu mă mai vreţi şi pentru mine a fost un lucru foarte bun să apară că Dan Petrescu nu mă mai vrea.

Alexandru Chipciu a avut încă un mesaj pentru Dan Petrescu

Puteam să profit, să negociez lucrurile cum trebuie. Am avut şi perioade bune. Am luat campionatul cu Edi Iordănescu, am avut 8 victorii din 8 cu Şumudică. Mai departe nu mai vreau să vorbesc, Dan Petrescu e un antrenor foarte bun, nu vreau să mai intru în detalii, să ia 100 de campionate. Nu e problema mea”, a spus Chipciu, la o conferinţă de presă.

Reclamă

Conform transfermarkt.de, Alex Chipciu a jucat la CFR Cluj în 76 de meciuri. Fotbalistul cotat la 650.000 de euro a reușit 6 goluri, 5 pase decisive și a cucerit trei titluri de campion al României.

Chipciu, clauză ciudată în contractul cu U Cluj

Mijlocaşul de 33 de ani a fost împrumutat de CFR Cluj şi are o clauză care nu îi permite să joace în derby-ul oraşului. Mai mult, el a renunţat la o sumă importantă de bani pentru a pleca din Gruia.

Reclamă

„Da, am acea clauză că dacă voi juca cu CFR, U Cluj va trebui să plătească nişte bani. În acelaşi timp, am o clauză de confidenţialitate semnată în contractul cu CFR, legat de restanţe. De aceea, nu prea pot să vorbesc foarte mult. Într-adevăr, ei plătesc o parte din salariu şi e cam ciudată situaţia. Eu mi-aş dori să joc.

Asta nu pentru a mă răzbuna, ci pentru că îmi place fotbalul. E o situaţie ciudată, probabil că dacă m-aş duce în instanţă, acea clauză nu ar fi valabilă. Înţelegerea dintre cei de la CFR şi de la U Cluj a făcut să apară această situaţie. Nicio problemă, vor fi şi alte meciuri. Aş vrea să închid capitolul CFR, apar ştiri şi ştiri”, a mai spus Chipciu.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu
Diverse • 25 mart., 14:30
FOTO
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu: „Mi-a plăcut din prima!”. I-a dăruit 4 fete şi l-a convins să nu revină la FCSB
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”