Închide meniul

Negumereanu, ignorat de președintele UFC! Dana White a oferit bonusul de $50.000 altor luptători

Florian Ceafalău Publicat: 31 iulie 2022, 12:59

Reclamă
Negumereanu, ignorat de președintele UFC! Dana White a oferit bonusul de $50.000 altor luptători

După meci, Nick a declarat că speră să primească bonusul de 50.000 de dolari din partea președintelui UFC.

Profimedia

Negumereanu, ignorat de președintele UFC după victoria impresionantă din meciul de aseară cu Ihor Potieria. Luptătorul român și-a devastat adversarul în runda a doua. După meci, Nick a declarat că speră să primească bonusul de 50.000 de dolari din partea președintelui UFC.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Ieri la cântar l-am auzit pe Dana White spunând că cine câștigă spectaculos va primi bonusul de 50.000 de dolari. Sper să primesc acest bonus”, a spus Negumereanu imediat după meci.

Dana White oferă acest bonus celor mai spectaculoși sportivi din gală. Acesta a preferat să ofere banii lui Drew Dober, care a reușit un KO în runda a treia pe main card. Al doilea premiat a fost Alexander Pantoja, cel care și-a strangulat adversarul într-un minut.

Negumereanu rămâne însă cu victoria impresionantă. Este a patra la rând în UFC, cea mai mare promoție de sporturi de contact din lume. Luptătorul român a fost asaltat de mesaje de susținere din partea fanilor, care speră ca acesta să lupte cu un adversar din TOP 10 în meciul următor.

Victorie fabuloasă pentru Negumereanu în runda a doua!

Victorie fabuloasă pentru Negumereanu în runda a doua a meciului cu Ihor Potieria. Ucraineanul nu a avut nicio șansă în acest meci. Nicolae a controlat prima repriză în totalitate.

Reclamă

Luptătorul din Brașov și-a dus la podea adversarul acolo unde i-a dat mai multe lovituri puternice. Nici runda a doua nu a arătat bine pentru ucrainean. Acesta a încercat câteva lovituri decisive dar Nicolae a fost cel care a reușit să conecteze cele mai puternice lovituri!

Negumereanu s-a năpustit asupra adversarului și a trimis mai multe lovituri de genunchi și de pumn. În cele din urmă, arbitrul a fost nevoit să intervină. Este a patra victoria la rând pentru Nicolae Negumereanu în UFC.

Nick a mulțumit divinității pentru victoria sa: ”Vrea să îi mulțumesc lui Dumnezeu. El lucrează prin oameni, familia mea, antrenorii, sponsorii mei, Dumnezeu lucrează prin ei. De la începutul anului mă antrenez în SUA tot timpul, acesta este motivul pentru care am luptat așa de bine. Sper ca Dana White să îmi dea bonusul de 50.000 de dolari”, a spus Negumereanu la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și