Închide meniul

Negumereanu, ignorat de președintele UFC! Dana White a oferit bonusul de $50.000 altor luptători

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 31 iulie 2022, 12:59

Negumereanu, ignorat de președintele UFC! Dana White a oferit bonusul de $50.000 altor luptători

După meci, Nick a declarat că speră să primească bonusul de 50.000 de dolari din partea președintelui UFC.

Profimedia

Negumereanu, ignorat de președintele UFC după victoria impresionantă din meciul de aseară cu Ihor Potieria. Luptătorul român și-a devastat adversarul în runda a doua. După meci, Nick a declarat că speră să primească bonusul de 50.000 de dolari din partea președintelui UFC.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Ieri la cântar l-am auzit pe Dana White spunând că cine câștigă spectaculos va primi bonusul de 50.000 de dolari. Sper să primesc acest bonus”, a spus Negumereanu imediat după meci.

Dana White oferă acest bonus celor mai spectaculoși sportivi din gală. Acesta a preferat să ofere banii lui Drew Dober, care a reușit un KO în runda a treia pe main card. Al doilea premiat a fost Alexander Pantoja, cel care și-a strangulat adversarul într-un minut.

Negumereanu rămâne însă cu victoria impresionantă. Este a patra la rând în UFC, cea mai mare promoție de sporturi de contact din lume. Luptătorul român a fost asaltat de mesaje de susținere din partea fanilor, care speră ca acesta să lupte cu un adversar din TOP 10 în meciul următor.

Victorie fabuloasă pentru Negumereanu în runda a doua!

Victorie fabuloasă pentru Negumereanu în runda a doua a meciului cu Ihor Potieria. Ucraineanul nu a avut nicio șansă în acest meci. Nicolae a controlat prima repriză în totalitate.

Reclamă

Luptătorul din Brașov și-a dus la podea adversarul acolo unde i-a dat mai multe lovituri puternice. Nici runda a doua nu a arătat bine pentru ucrainean. Acesta a încercat câteva lovituri decisive dar Nicolae a fost cel care a reușit să conecteze cele mai puternice lovituri!

Negumereanu s-a năpustit asupra adversarului și a trimis mai multe lovituri de genunchi și de pumn. În cele din urmă, arbitrul a fost nevoit să intervină. Este a patra victoria la rând pentru Nicolae Negumereanu în UFC.

Nick a mulțumit divinității pentru victoria sa: ”Vrea să îi mulțumesc lui Dumnezeu. El lucrează prin oameni, familia mea, antrenorii, sponsorii mei, Dumnezeu lucrează prin ei. De la începutul anului mă antrenez în SUA tot timpul, acesta este motivul pentru care am luptat așa de bine. Sper ca Dana White să îmi dea bonusul de 50.000 de dolari”, a spus Negumereanu la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și