Închide meniul

Jucătorul Rapidului care i-a lăsat un gust amar lui Mihai Stoica: “Nu prea mă dă pe spate!”. Mesajul ferm transmis de MM

Cosmin Cioboată Publicat: 14 august 2022, 17:47

Reclamă
Jucătorul Rapidului care i-a lăsat un gust amar lui Mihai Stoica: “Nu prea mă dă pe spate!”. Mesajul ferm transmis de MM

Mihai Stoica, criticat pentru strategia de transferuri de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimedia

Jayson Papeau (26 de ani) este jucătorul Rapidului care i-a lăsat un gust amar lui Mihai Stoica după primele apariții în Liga 1. Managerul general de la FCSB a explicat că s-a uitat pe cifrele atacantului de bandă în momentul transferului în Giulești și n-a fost deloc impresionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Papeau a debutat la Rapid chiar în derby-ul câștigat împotriva FCSB-ului, scor 2-0, iar ulterior a mai bifat 3 apariții la formația lui Adrian Mutu fără să contribuie decisiv la vreun gol.

Jayson Papeau, jucătorul Rapidului care i-a lăsat un gust amar lui Mihai Stoica

Mihai Stoica l-a analizat în detaliu pe jucătorul francez cumpărat de giuleșteni de la Warta Poznan în schimbul a 200.000 de euro.

MM spune că nu se lasă impresionat de atacanții care nu reușesc să marcheze goluri. În același timp, oficialul FCSB-ului a recunoscut că nu înțelege cum va reuși Adrian Mutu să joace simultan cu Papeau, Mățan și Costache, trei dintre jucătorii ofensivi transferați de Rapid în această vară.

„Papeau, nu ştiu. Eu când am văzut că l-au transferat, ca pe orice jucător care se transferă în România şi pe care nu-l cunosc, mă uit la cifrele lui. Eu sunt un om al cifrelor, poate că e de formaţia profesională, dar atacanţii care nu dau goluri pe mine nu prea mă dau peste cap. Adică nu mă interesează.

Reclamă

Poate să fie un jucător foarte bun Papeau. Poate că a fost adus pentru deliciul tribunelor, ştim foarte bine ce jucători au fost apreciaţi în trecut la Rapid. Întrebarea e, dacă joacă Papeau, unde joacă Măţan, Costache?”, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport.

Papeau, titular în premieră la Rapid în derby-ul cu Petrolul

Jayson Papeau n-a marcat vreun gol pentru fosta sa echipă, Warta Poznan, în cele 27 de meciuri disputate.

Cotat la 250.000 de euro de transfermarkt.com, atacantul de bandă stânga a mai evoluat de-a lungul carierei în Franța, la Le Mee Sports, Sainte-Geneviève, FC Chambly și Amiens.

Reclamă 4 / 0/3

Papeau a fost utilizat de Adrian Mutu în ultimele 4 etape din Liga, cu FCSB (2-0), Universitatea Craiova (1-0), FC Argeș (2-1) și Petrolul (0-1). Francezul a început ca titular numai în ultima partidă, de la Ploiești.

Victor Angelescu, primele critici pentru Adrian Mutu?

Patronul celor de la Rapid, Victor Angelescu, s-a declarat nemulțumit de înfrângerea suferită în deplasarea de la Petrolul, 0-1, și a aruncat primele „săgeți” la adresa lui Adrian Mutu.

Angelescu s-a plâns de jocul ultra-defensiv al Petrolului, dar a „taxat-o” și pe Rapid, pentru neputința din atac.

„Atmosfera foarte frumoasă, dar s-a jucat puțin fotbal. Am avut ocazii, am dominat, dar nu am reușit să înscriem. Petrolul a jucat ce trebuie să joace o nou-promovată, a marcat un gol norocos și asta a fost, mergem mai departe. Au făcut anti-joc, au trecut de jumătate a terenului de 4 ori. Dar trebuia să facem mai mult și noi.

Ne gândim la play-off, vrem neapărat să intrăm acolo. Nu cred că avem șanse reale la titlu. Putem intra în play-off și să ne batem la un loc de cupe europene, o clasare pe 3-4 și câștigarea Cupei. Eu cred că tot cele 3 (n.r. – CFR, FCSB și CSU Craiova) se vor bate la titlu”, a spus Victor Angelescu, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și