Închide meniul

Jucătorul Rapidului care i-a lăsat un gust amar lui Mihai Stoica: “Nu prea mă dă pe spate!”. Mesajul ferm transmis de MM

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 14 august 2022, 17:47

Jucătorul Rapidului care i-a lăsat un gust amar lui Mihai Stoica: “Nu prea mă dă pe spate!”. Mesajul ferm transmis de MM

Mihai Stoica, criticat pentru strategia de transferuri de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimedia

Jayson Papeau (26 de ani) este jucătorul Rapidului care i-a lăsat un gust amar lui Mihai Stoica după primele apariții în Liga 1. Managerul general de la FCSB a explicat că s-a uitat pe cifrele atacantului de bandă în momentul transferului în Giulești și n-a fost deloc impresionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Papeau a debutat la Rapid chiar în derby-ul câștigat împotriva FCSB-ului, scor 2-0, iar ulterior a mai bifat 3 apariții la formația lui Adrian Mutu fără să contribuie decisiv la vreun gol.

Jayson Papeau, jucătorul Rapidului care i-a lăsat un gust amar lui Mihai Stoica

Mihai Stoica l-a analizat în detaliu pe jucătorul francez cumpărat de giuleșteni de la Warta Poznan în schimbul a 200.000 de euro.

MM spune că nu se lasă impresionat de atacanții care nu reușesc să marcheze goluri. În același timp, oficialul FCSB-ului a recunoscut că nu înțelege cum va reuși Adrian Mutu să joace simultan cu Papeau, Mățan și Costache, trei dintre jucătorii ofensivi transferați de Rapid în această vară.

„Papeau, nu ştiu. Eu când am văzut că l-au transferat, ca pe orice jucător care se transferă în România şi pe care nu-l cunosc, mă uit la cifrele lui. Eu sunt un om al cifrelor, poate că e de formaţia profesională, dar atacanţii care nu dau goluri pe mine nu prea mă dau peste cap. Adică nu mă interesează.

Reclamă

Poate să fie un jucător foarte bun Papeau. Poate că a fost adus pentru deliciul tribunelor, ştim foarte bine ce jucători au fost apreciaţi în trecut la Rapid. Întrebarea e, dacă joacă Papeau, unde joacă Măţan, Costache?”, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport.

Papeau, titular în premieră la Rapid în derby-ul cu Petrolul

Jayson Papeau n-a marcat vreun gol pentru fosta sa echipă, Warta Poznan, în cele 27 de meciuri disputate.

Cotat la 250.000 de euro de transfermarkt.com, atacantul de bandă stânga a mai evoluat de-a lungul carierei în Franța, la Le Mee Sports, Sainte-Geneviève, FC Chambly și Amiens.

Reclamă 4 / 0/3

Papeau a fost utilizat de Adrian Mutu în ultimele 4 etape din Liga, cu FCSB (2-0), Universitatea Craiova (1-0), FC Argeș (2-1) și Petrolul (0-1). Francezul a început ca titular numai în ultima partidă, de la Ploiești.

Victor Angelescu, primele critici pentru Adrian Mutu?

Patronul celor de la Rapid, Victor Angelescu, s-a declarat nemulțumit de înfrângerea suferită în deplasarea de la Petrolul, 0-1, și a aruncat primele „săgeți” la adresa lui Adrian Mutu.

Angelescu s-a plâns de jocul ultra-defensiv al Petrolului, dar a „taxat-o” și pe Rapid, pentru neputința din atac.

„Atmosfera foarte frumoasă, dar s-a jucat puțin fotbal. Am avut ocazii, am dominat, dar nu am reușit să înscriem. Petrolul a jucat ce trebuie să joace o nou-promovată, a marcat un gol norocos și asta a fost, mergem mai departe. Au făcut anti-joc, au trecut de jumătate a terenului de 4 ori. Dar trebuia să facem mai mult și noi.

Ne gândim la play-off, vrem neapărat să intrăm acolo. Nu cred că avem șanse reale la titlu. Putem intra în play-off și să ne batem la un loc de cupe europene, o clasare pe 3-4 și câștigarea Cupei. Eu cred că tot cele 3 (n.r. – CFR, FCSB și CSU Craiova) se vor bate la titlu”, a spus Victor Angelescu, conform sport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și