Închide meniul

Tragedie în familia lui Conor McGregor. Luptătorul irlandez, devastat de pierderea suferită aseară!

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 5 septembrie 2022, 13:41 / Actualizat: 5 septembrie 2022, 15:07

Tragedie în familia lui Conor McGregor. Luptătorul irlandez, devastat de pierderea suferită aseară!

Profimedia

Tragedie în familia lui Conor McGregor după ce unchiul luptătorului a decedat aseară. Acesta era fratele mamei lui Conor. Familia acesteia este una foarte mare, ei fiind 12 copii.

Tragedie în familia lui Conor McGregor după ce unchiul luptătorului a decedat aseară. Acesta era fratele mamei lui Conor. Familia acesteia este una foarte mare, ei fiind 12 copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Odihnește-te în pace unchiule Dan! Avem armate peste tot acum, și în cer! Gânduri bune către bunica mea și către familia Moore”, a scris McGregor pe contul său.

Decesul unchiului său vine la 2 ani de când Conor a mai pierdut o mătușă. A fost prima dintre frații și surorile mamei sale care a decedat. Evenimentul a venit atunci chiar la startul pandemiei, iar Conor a fost nevoit să amâne promovarea brandului său de wiskey la auzul veștii.

Conor McGregor va debuta la Hollywood!

Conor McGregor va debuta la Hollywood într-un film de acțiune alături de actori cunoscuți. Jake Gyllenhaal, Billy Magnussen, Daniela Melchior, Gbemisola Ikumelo și Lukas Gage sunt doar câțiva dintre ei.

Irlandezul va juca în remake-ul filmului Road House, din 1989. Pelicula a fost un real succes la acea vreme, filmul regizat de Rowdy Herrington și jucat în rolul principal de Patrick Swayze aducând profituri de 50 de milioan de dolari. Raportat la inflație, filmul ar fi adus în 2022 aproape 250 de milioane de dolari.

Reclamă

McGregor va juca rolul unui bodyguard dintr-un club de noapte, care, conform scenariului, ”descoperă repede că lucrurile nu sunt așa cum cred el”. Încă nu a fost dezvăluit ce personaj va interpreta Conor dar mai mult ca sigur nu se va juca pe el însuși ci va juca un personaj din film.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și