Închide meniul

Tragedie în familia lui Conor McGregor. Luptătorul irlandez, devastat de pierderea suferită aseară!

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 5 septembrie 2022, 13:41 / Actualizat: 5 septembrie 2022, 15:07

Tragedie în familia lui Conor McGregor. Luptătorul irlandez, devastat de pierderea suferită aseară!

Profimedia

Tragedie în familia lui Conor McGregor după ce unchiul luptătorului a decedat aseară. Acesta era fratele mamei lui Conor. Familia acesteia este una foarte mare, ei fiind 12 copii.

Tragedie în familia lui Conor McGregor după ce unchiul luptătorului a decedat aseară. Acesta era fratele mamei lui Conor. Familia acesteia este una foarte mare, ei fiind 12 copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Odihnește-te în pace unchiule Dan! Avem armate peste tot acum, și în cer! Gânduri bune către bunica mea și către familia Moore”, a scris McGregor pe contul său.

Decesul unchiului său vine la 2 ani de când Conor a mai pierdut o mătușă. A fost prima dintre frații și surorile mamei sale care a decedat. Evenimentul a venit atunci chiar la startul pandemiei, iar Conor a fost nevoit să amâne promovarea brandului său de wiskey la auzul veștii.

Conor McGregor va debuta la Hollywood!

Conor McGregor va debuta la Hollywood într-un film de acțiune alături de actori cunoscuți. Jake Gyllenhaal, Billy Magnussen, Daniela Melchior, Gbemisola Ikumelo și Lukas Gage sunt doar câțiva dintre ei.

Irlandezul va juca în remake-ul filmului Road House, din 1989. Pelicula a fost un real succes la acea vreme, filmul regizat de Rowdy Herrington și jucat în rolul principal de Patrick Swayze aducând profituri de 50 de milioan de dolari. Raportat la inflație, filmul ar fi adus în 2022 aproape 250 de milioane de dolari.

Reclamă

McGregor va juca rolul unui bodyguard dintr-un club de noapte, care, conform scenariului, ”descoperă repede că lucrurile nu sunt așa cum cred el”. Încă nu a fost dezvăluit ce personaj va interpreta Conor dar mai mult ca sigur nu se va juca pe el însuși ci va juca un personaj din film.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și