Închide meniul

Gata cu MMA-ul? Conor McGregor va debuta la Hollywood. Bineînteles, într-un film de acțiune

Florian Ceafalău Publicat: 5 august 2022, 16:55

Reclamă
Gata cu MMA-ul? Conor McGregor va debuta la Hollywood. Bineînteles, într-un film de acțiune

Facebook Conor McGregor

Conor McGregor se antrenează în Dubai!

Conor McGregor va debuta la Hollywood într-un film de acțiune alături de actori cunoscuți. Jake Gyllenhaal, Billy Magnussen, Daniela Melchior, Gbemisola Ikumelo și Lukas Gage sunt doar câțiva dintre ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irlandezul va juca în remake-ul filmului Road House, din 1989. Pelicula a fost un real succes la acea vreme, filmul regizat de Rowdy Herrington și jucat în rolul principal de Patrick Swayze aducând profituri de 50 de milioan de dolari. Raportat la inflație, filmul ar fi adus în 2022 aproape 250 de milioane de dolari.

McGregor va juca rolul unui bodyguard dintr-un club de noapte, care, conform scenariului, ”descoperă repede că lucrurile nu sunt așa cum cred el”. Încă nu a fost dezvăluit ce personaj va interpreta Conor dar mai mult ca sigur nu se va juca pe el însuși ci va juca un personaj din film.

Conor McGregor va debuta la Hollywood dar se concentrează pe lupte!

Purtătoarea de cuvând a lui Conor a declarat că focusul principal al irlandezului sunt luptele. ”Conor este foarte fericit că își va extinde aria de activități la Hollywood. Deși luptele sunt focusul său, această șansă reprezintă un nou capitol în Imperiul McGregor”, a spus Karen Kessler.

Conor nu este singurul luptător de MMA ce apare în filme de calibru de la Hollywood. Gina Carano, Ronda Rousey sau Randy Couture sunt doar câteva nume ce au trecut din cușcă pe platourile de filmare.

Reclamă
Reclamă 4

Conor McGregor are deja 1 an de când nu a mai luptat în MMA. Acesta și-a rupt piciorul cu Dustin Poirier anul trecut și nu știe când va reveni în cușcă. Dacă va reveni vreodată.

Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:38

Albania e „campioana” amenzilor la EURO 2024! A venit nota de plată din partea UEFA, după incidentele provocate de fani

18:36

Drama neştiută a lui Florin Niţă! Povestea din spatele „eroului” naţionalei: „Plâng, dacă încep să povestesc!”

18:22

„O greşeală fatală!” Avertisment pentru România, înaintea duelului decisiv cu Slovacia: „Nu va fi un meci de salon!”

18:21

Mihai Stoichiță i-a făcut tactica lui Edi Iordănescu înainte de Slovacia – România: „Trebuie să fim inteligenți!”

17:41

Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei!

17:30

VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și