Închide meniul

Rafael Nadal a dezvăluit că a mai plâns odată pentru Roger Federer, înainte de Laver Cup: „Am fost emoţionat până la lacrimi”

Viviana Moraru Publicat: 26 septembrie 2022, 15:49

Reclamă
Rafael Nadal a dezvăluit că a mai plâns odată pentru Roger Federer, înainte de Laver Cup: „Am fost emoţionat până la lacrimi

Rafael Nadal a mai plâns pentru Roger Federer, înainte de Laver Cup

Roger Federer şi Rafael Nadal, la Laver Cup/ Profimedia

Rafael Nadal a dezvăluit că a mai plâns la un moment dat pentru Roger Federer, înainte de Laver Cup. Spaniolul a fost puternic emoţionat după ce rivalul său a cucerit titlul la Roland Garros, în 2009.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger Federer s-a retras din tenis. După ultimul meci, elveţianul a plâns cot la cot cu rivalul său etern, Rafael Nadal. Cei doi au oferit imagini care vor rămâne în istorie.

Rafael Nadal a dezvluit că a mai plâns odată pentru Roger Federer, înainte de Laver Cup

Rafael Nadal a rememorat un moment în care a fost emoţionat de reuşita lui Roger Federer. Se întâmpla atunci când elveţianul cucerea Roland Garros, primul şi singurul trofeu câştigat pe zgura de la Paris.

La momentul respectiv, „El Matador” s-a bucurat nespus pentru reuşita elveţianului, în ciuda rivalităţii pe care o aveau în circuit. Finala a fost câştigată de Roger Federer în faţa lui Robin Soderling.

„O să fiu foarte sincer cu voi, în acel moment nu am vrut ca el să câștige. Este o rivalitate și pentru el să câștige finala… Aveam opțiuni pentru numărul unu și el urma să mă depășească în clasament dacă se impunea, dar când a câștigat titlul, am fost emoționat până la lacrimi, a meritat să câștige.

Reclamă

Sunt o persoană care iubește sportul până la urmă, îl mai bătusem pe Federer (referindu-se la duelurile lor de la Roland Garros) și cred că cineva care este aproape de atâtea ori de titlu merită să câștige acel turneu și să completeze palmaresul titlurilor majore. M-a emoționat enorm, la final am plâns acasă cu emoția de a-l vedea pe Federer câștigând, pentru că am pentru el dincolo de rivalitatea pur sportivă, o mare apreciere și o mare admirație. Am plâns pentru ce a însemnat acel titlu pentru el”, a spus Nadal, conform cope.es.

Se retrage Rafael Nadal din tenis? Rspunsul dat de spaniol, după ce a plâns alături de Roger Federer

Rafael Nadal a oferit declaraţii, după ce a plâns alături de Roger Federer. Spaniolul a declarat că acest moment a fost unul emoţionant, şi nu are legătură cu retragerea sa din activitate. Totodată, „Matadorul” este conştient că va veni şi acest moment, având în vedere faptul că a ajuns la 36 de ani.

„Nu, nicio legătură! Zero! Știu că acel moment va veni în X sau Y ani. La 36 de ani și jumătate, știu că sunt în ultima parte a carierei mele, dar nu mă gândesc la asta. Nu am fost deloc măcinat de grija asta, a fost totul legat doar de moment și de persoana specială care se retrage. Admirația pentru Federer m-a făcut să fiu foarte emotiv.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt o persoană sensibilă, când vezi pe cineva pe care îl apreciezi să-și ia rămas-bun e greu să nu te emoționezi. Mi-a scăpat puțin de sub control, a fost greu să nu se întâmple din cauza a tot ceea ce s-a trăit în acea noapte”, a declarat Rafael Nadal, într-un interviu pentru cope.es.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun Vezi toate știrile
Citește și