Închide meniul

Gabi Tamaş, savuros după CFR Cluj – Petrolul Ploieşti 1-0: „Nu vedeţi că numai ei câştigă campionatul?”

Dragoș Vasile Publicat: 1 octombrie 2022, 23:39

Reclamă
Gabi Tamaş, savuros după CFR Cluj – Petrolul Ploieşti 1-0: „Nu vedeţi că numai ei câştigă campionatul?

Gabi Tamaș este așteptat la FC Brașov de Dan Alexa

Gabi Tamaș, în timpul unui meci / Hepta

Gabi Tamaş a avut un savuros după CFR Cluj – Petrolul Ploieşti 1-0. „Lupii galbeni” au rezitat eroic până în minutul 90, însă defensiva lui Nae Constantin a cedat chiar în minutele de prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaş e resemnat după eşecul la limită din Gruia. Veteranul şi-a „urecheat” coechipierii şi le-a reproşat faptul că nu au rămas concentraţi până la fluierul final.

Gabi Tamaş, savuros după CFR Cluj – Petrolul Ploieşti 1-0

„Am discutat la şedinţă, ne-am gândit la ei. Ştiam că sunt puternici. Păcat că iei gol în ultimul minut. Mai bine îmi iau gol în prima repriză. Viaţa merge înainte. Au o echipă solidă. Nu degeaba au câştigat de cinci ori campionatul. Numai ei câştigă!

Treci peste un asemenea meci. Noi ne gândim să ne salvăm de la retrogradare. Astea sunt bonusuri. Păcat că nu rămânem concentraţi. Dacă ştiam ce să facem cu mingea, poate era altfel scorul. Sper să jucăm cu aceeaşi determinare”, a declarat Gabi Tamaş, potrivit digisport.ro.

Gabi Tamaș și Cristi Săpunaru, ceruți la națională de Victor Pițurcă

Gabi Tamaș și Cristi Săpunaru au fost ceruți la națională de Victor Pițurcă. Fostul selecționer este de părere că Edi Iordănescu are nevoie de experiența celor doi veterani.

Reclamă

Ajunși la 38 de ani, Tamaș și Săpunaru continuă să impresioneze în Liga 1, la Petrolul Ploiești și Rapid. Victor Pițurcă este ferm convins că cei doi merită convocarea la națională.

„Dacă toți jucătorii ar fi ca el fizic în teren, altele ar fi rezultatele. Desigur, e un jucator valoros, știe jocul. Nu sunt adeptul juctorilor din Chinam, e alt fus orar, dar Stanciu trebuie să fie convocat la echipa națională.

Am înțeles că atunci avea probleme cu viza, cu COVID-ul, dar având 3-4 jocuri putea să fie folosit la jocul 3 sau 4, 15-20 de minute. Sunt puțini jucători de genul ăsta, cum eu cred că Săpunaru, Grigore, Tamaș, unul dintre ei ar fi benefic să vină la echipa națională, să vorbească cu acești jucători tineri, să te folosești de experiența lor în ultimele 30 de minute.

Reclamă 4 / 0/3

Eu vorbesc din punctul meu de vedere. Sigur, am și eu experiență, am fost 12 ani la echipa națională. Dar au fost trei antrenori tineri care au fost la echipa națională și nu au reușit mare lucru”, a declarat Victor Pițurcă, potrivit sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și