Închide meniul

Gabi Tamaş, savuros după CFR Cluj – Petrolul Ploieşti 1-0: „Nu vedeţi că numai ei câştigă campionatul?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 octombrie 2022, 23:39

Gabi Tamaş, savuros după CFR Cluj – Petrolul Ploieşti 1-0: „Nu vedeţi că numai ei câştigă campionatul?

Gabi Tamaș este așteptat la FC Brașov de Dan Alexa

Gabi Tamaș, în timpul unui meci / Hepta

Gabi Tamaş a avut un savuros după CFR Cluj – Petrolul Ploieşti 1-0. „Lupii galbeni” au rezitat eroic până în minutul 90, însă defensiva lui Nae Constantin a cedat chiar în minutele de prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaş e resemnat după eşecul la limită din Gruia. Veteranul şi-a „urecheat” coechipierii şi le-a reproşat faptul că nu au rămas concentraţi până la fluierul final.

Gabi Tamaş, savuros după CFR Cluj – Petrolul Ploieşti 1-0

„Am discutat la şedinţă, ne-am gândit la ei. Ştiam că sunt puternici. Păcat că iei gol în ultimul minut. Mai bine îmi iau gol în prima repriză. Viaţa merge înainte. Au o echipă solidă. Nu degeaba au câştigat de cinci ori campionatul. Numai ei câştigă!

Treci peste un asemenea meci. Noi ne gândim să ne salvăm de la retrogradare. Astea sunt bonusuri. Păcat că nu rămânem concentraţi. Dacă ştiam ce să facem cu mingea, poate era altfel scorul. Sper să jucăm cu aceeaşi determinare”, a declarat Gabi Tamaş, potrivit digisport.ro.

Gabi Tamaș și Cristi Săpunaru, ceruți la națională de Victor Pițurcă

Gabi Tamaș și Cristi Săpunaru au fost ceruți la națională de Victor Pițurcă. Fostul selecționer este de părere că Edi Iordănescu are nevoie de experiența celor doi veterani.

Reclamă

Ajunși la 38 de ani, Tamaș și Săpunaru continuă să impresioneze în Liga 1, la Petrolul Ploiești și Rapid. Victor Pițurcă este ferm convins că cei doi merită convocarea la națională.

„Dacă toți jucătorii ar fi ca el fizic în teren, altele ar fi rezultatele. Desigur, e un jucator valoros, știe jocul. Nu sunt adeptul juctorilor din Chinam, e alt fus orar, dar Stanciu trebuie să fie convocat la echipa națională.

Am înțeles că atunci avea probleme cu viza, cu COVID-ul, dar având 3-4 jocuri putea să fie folosit la jocul 3 sau 4, 15-20 de minute. Sunt puțini jucători de genul ăsta, cum eu cred că Săpunaru, Grigore, Tamaș, unul dintre ei ar fi benefic să vină la echipa națională, să vorbească cu acești jucători tineri, să te folosești de experiența lor în ultimele 30 de minute.

Reclamă 4 / 0/3

Eu vorbesc din punctul meu de vedere. Sigur, am și eu experiență, am fost 12 ani la echipa națională. Dar au fost trei antrenori tineri care au fost la echipa națională și nu au reușit mare lucru”, a declarat Victor Pițurcă, potrivit sport.ro.

Recomandări
  • CFR Cluj – Petrolul Ploieşti 1-0
  • Gabi Tamaş, savuros după eşecul din Gruia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și