Închide meniul
Video

Wesley Vodă și boierul Adailton! Brazilienii „căliți” la Vaslui, aproape de FC Botoșani. Valeriu Iftime: „Sunt obișnuiți cu discotecile mai rare și mall-urile mici!” EXCLUSIV

Alexandru Ivan Publicat: 4 octombrie 2022, 23:31

Reclamă

Wesley Vodă și boierul Adailton

Colaj cu Wesley și Adailton / as.ro

Wesley Vodă și boierul Adailton! Valeriu Iftime îi vrea la Botoșani pe brazilienii căliți în Moldova. Patronul a dezvăluit care este condiția ca mutarea de vis să se realizeze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fără victorie de la jumătatea lui august, Teja nu mai are viață lungă la Botoșani. Iftime s-a gândit la o echipă de brazilieni căliți în Moldova. Dar abia la iarna îi poate aduce pe bancă.

Wesley Vodă și boierul Adailton!

Foști jucători la Vaslui, Adailton și Wesley pot face echipa pe banca Botoșaniului. E planul de viitor al lui Iftime. Cei doi pot n-ar refuza scaunul …. de la Botoșani și ar putea deveni… noii domnitori ai Moldovei!

„În principiu ei sunt de acord, este de acord Adailton, dar are un contract în Brazilia și acel contract se termină în ianuarie”, a spus Valeriu Iftime, pentru as.ro.

Acum Adailton are licența de antrenor și cine îl vrea pe Adailton, mai bine decât pe mine”, a spus și Wesley, pentru as.ro.

Reclamă

Wesley și Adailton cunosc Moldova. Amândoi au jucat la Vasluiul lui Porumboiu.

„La Botoșani e mai bine decât la Vaslui, ei sunt obișnuiti cu geamuri prin care iese fum de la centrala pe lemne de la etajul 4, strada să fie un pic mai strâmbă, discotecile mai rare și mall-urile mici”, a mai spus Iftime.

„Eu sunt țăran! De unde ești? Din Vaslui! Sunt țăran și gata!„, a încheiat Wesley.

Reclamă 4 / 0/3

Wesley şi Adailton, la FC Botoşani! Lovitura uriaşă pregătită de Valeriu Iftime

Patronul de la Botoşani nu a exclus varianta ca cei doi să ajungă la Botoşani la iarnă. Adailton ar urma să vină antrenor principal, în timp ce Wesley ar urma să fie translatorul său.

„Exclud variantele Adailton şi Wesley până în iarnă, discuţia cu Adailton este până atunci. Prima discuţie a mea a fost cu Adailton, înainte de Mihai, dar atunci avea nişte discuţii, nu era sigur şi am crezut mai mult în Mihai, acum am să văd ce se întâmplă. Wesley este translatorul lui şi vin la pachet”, a spus Valeriu Iftime la Prima Sport.

Colaj cu Wesley și Adailton / as.ro

Mihai Teja, aproape de a fi demis de la Botoşani

Mihai Teja este antrenorul avertizat cu demisia în direct la TV. Valeriu Iftime a anunţat că dacă Botoşaniul va pierde duelul cu Rapid, din etapa a 13-a, sunt şase mari ca antrenorul să fie dat afară.

„Din păcate, nu producem fotbal. Suntem într-o situaţie destul de dificilă mental. Cred că frica şi-a spus mult cuvântul asupra jocului. Dacă jucăm prost cu Rapid şi ne bate Rapidul, bănuiesc că va trebui să schimbăm antrenorul.

Botoşaniul, în opinia mea, este astăzi o echipă care se bate la locurile de baraj. Aşa jucăm. Atât producem. O echipă care avea blazon, la un moment dat, acum este o amintire tristă şi asta mă deranjează şi mă doare teribil”, a spus Iftime, la Orange Sport.

Înainte de duelul de sâmbătă de pe Giuleşti, Botoşaniul e pe locul 12, cu 13 puncte acumulate după 11 etape, în care a înregistrat 3 victorii, patru egaluri şi patru înfrângeri.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și