Închide meniul

Cum arată antrenorul personal care cere 150.000 $ pe o ședință

Florian Ceafalău Publicat: 11 octombrie 2022, 10:16 / Actualizat: 11 octombrie 2022, 17:30

Reclamă
Cum arată antrenorul personal care cere 150.000 $ pe o ședință

Profimedia

Cum arată antrenorul personal cu cel mai ridicat tarif din lume? Ei bine, nu doar cum arată contează, ci și trecutul său.

Cum arată antrenorul personal cu cel mai ridicat tarif din lume? Ei bine, nu doar cum arată contează, ci și trecutul său. Este vorba de unicul și inegalabilul Arnold Schwarzenegger. Actorul a luat parte la o acțiune de caritate de care chiar el s-a ocupat. Acesta a reușit să strângă o sumă impresionantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arnold a oferit antrenamente private pentru suma de 150.000 de dolari pe ședință. Acestea au avut loc la celebra Gold’s Gym, sala din Venice, California, pe care Arnold o frecventa când s-a dus în SUA la începutul carierei.

O oră cu Arnold = 150.000 $

Pentru o oră cu ”Terminatorul”, oamenii au plătit câte 150.000 de dolari. Banii au mers la programul After-School All-Stars, care se ocupă de copii.

După antrenamente a urmat o licitație caritabilă, unde Arnold și-a vândut mai multe haine, opere de artă și obiecte de valoare. În total, acesta a strâns 5,2 milioane de dolari, din care peste 1 milion au venit din antrenamentele private pe care le-a oferit.

La 75 de ani, unul dintre cei mai mari culturiști și actori din istorie este încă o persoană activă și se antrenează zilnic. De când a împlinit 70 de ani, Arnold a jucat în mai bine de 10 filme.

Reclamă
Reclamă

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:46 1 sept.

VideoViktor Gyokeres, de neoprit! Starul lui Sporting a înscris şi cu FC Porto şi a ajuns la 7 goluri în 4 meciuri!

0:25 1 sept.

Laurenţiu Popescu, sunat de Mircea Lucescu după ce i-a luat locul lui Horaţiu Moldovan la naţională! Mesajul superb transmis

0:14 1 sept.

„Asta contează mult!” Costel Gâlcă, reacţie fermă după Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Ce le-a reproşat jucătorilor lui

0:04 1 sept.

Marius Şumudică a anunţat transferuri la Rapid: „Vin 3 jucători”! „Săgeţi” către Neil Lennon: „Arătăm rău fizic”

23:55

VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal

23:52

Horaţiu Moldovan a refuzat convocarea la echipa naţională! Înlocuitorul ales de Mircea Lucescu

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOOllie Bearman a câştigat cursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei, LIVE în AntenaPLAY 4 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica 5 VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Italiei a fost în AntenaPLAY 6 VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6
Citește și