Închide meniul

Cum arată antrenorul personal care cere 150.000 $ pe o ședință

Florian Ceafalău Publicat: 11 octombrie 2022, 10:16 / Actualizat: 11 octombrie 2022, 17:30

Reclamă
Cum arată antrenorul personal care cere 150.000 $ pe o ședință

Profimedia

Cum arată antrenorul personal cu cel mai ridicat tarif din lume? Ei bine, nu doar cum arată contează, ci și trecutul său.

Cum arată antrenorul personal cu cel mai ridicat tarif din lume? Ei bine, nu doar cum arată contează, ci și trecutul său. Este vorba de unicul și inegalabilul Arnold Schwarzenegger. Actorul a luat parte la o acțiune de caritate de care chiar el s-a ocupat. Acesta a reușit să strângă o sumă impresionantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arnold a oferit antrenamente private pentru suma de 150.000 de dolari pe ședință. Acestea au avut loc la celebra Gold’s Gym, sala din Venice, California, pe care Arnold o frecventa când s-a dus în SUA la începutul carierei.

O oră cu Arnold = 150.000 $

Pentru o oră cu ”Terminatorul”, oamenii au plătit câte 150.000 de dolari. Banii au mers la programul After-School All-Stars, care se ocupă de copii.

După antrenamente a urmat o licitație caritabilă, unde Arnold și-a vândut mai multe haine, opere de artă și obiecte de valoare. În total, acesta a strâns 5,2 milioane de dolari, din care peste 1 milion au venit din antrenamentele private pe care le-a oferit.

La 75 de ani, unul dintre cei mai mari culturiști și actori din istorie este încă o persoană activă și se antrenează zilnic. De când a împlinit 70 de ani, Arnold a jucat în mai bine de 10 filme.

Reclamă
Reclamă 4

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

15:27

Cum a răspuns Elias Charalambous când a fost întrebat despre Louis Munteanu: „Eu îmi spun părerea”

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și