Închide meniul

Cum arată antrenorul personal care cere 150.000 $ pe o ședință

Florian Ceafalău Publicat: 11 octombrie 2022, 10:16 / Actualizat: 11 octombrie 2022, 17:30

Cum arată antrenorul personal care cere 150.000 $ pe o ședință

Profimedia

Cum arată antrenorul personal cu cel mai ridicat tarif din lume? Ei bine, nu doar cum arată contează, ci și trecutul său.

  • Arnold Schwarzenegger cere 150.000 de dolari pentru o şedinţă
  • A împlinit 75 de ani în luna iulie

Cum arată antrenorul personal cu cel mai ridicat tarif din lume? Ei bine, nu doar cum arată contează, ci și trecutul său. Este vorba de unicul și inegalabilul Arnold Schwarzenegger. Actorul a luat parte la o acțiune de caritate de care chiar el s-a ocupat. Acesta a reușit să strângă o sumă impresionantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arnold a oferit antrenamente private pentru suma de 150.000 de dolari pe ședință. Acestea au avut loc la celebra Gold’s Gym, sala din Venice, California, pe care Arnold o frecventa când s-a dus în SUA la începutul carierei.

O oră cu Arnold = 150.000 $

Pentru o oră cu ”Terminatorul”, oamenii au plătit câte 150.000 de dolari. Banii au mers la programul After-School All-Stars, care se ocupă de copii.

Reclamă

După antrenamente a urmat o licitație caritabilă, unde Arnold și-a vândut mai multe haine, opere de artă și obiecte de valoare. În total, acesta a strâns 5,2 milioane de dolari, din care peste 1 milion au venit din antrenamentele private pe care le-a oferit.

La 75 de ani, unul dintre cei mai mari culturiști și actori din istorie este încă o persoană activă și se antrenează zilnic. De când a împlinit 70 de ani, Arnold a jucat în mai bine de 10 filme.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti 16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi 16:37 Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ianis Hagi vrea să calce pe urmele lui Gică Hagi: "Îmi doresc să fiu antrenor!"
Fotbal extern • 20 feb., 14:18
Ianis Hagi vrea să calce pe urmele lui Gică Hagi: „Îmi doresc să fiu antrenor!”. Cum se pregăteşte fiul „Regelui”
Ionuț Chirilă, discur dur în scandalul licențelor PRO din fotbalul românesc
Fotbal intern • 8 feb., 17:17
Ionuț Chirilă, poziție fermă în scandalul licențelor de antrenor: „Este o rușine! Cum e posibil așa ceva?”
Motivul pentru care Mirel Rădoi a renunțat la 4 milioane de euro, când evolua în Golf
Fotbal intern • 24 ian., 10:31
Mirel Rădoi, alături de Mihai Pintilii în scandalul licențelor de antrenor: „E frustrant! Nici Guardiola nu poate antrena în România!”
Șeful Școlii de Antrenori din Republica Moldova a vorbit despre licența PRO
Fotbal intern • 12 ian., 23:15
Șeful Școlii de Antrenori din Republica Moldova a rupt tăcerea: „Se face prea mult tam-tam”
Florin Lovin, atac la adresa antrenorilor fără licență
Fotbal intern • 12 ian., 22:00
Florin Lovin, vehement în privința antrenorilor fără licență PRO din Liga 1: „Nu e corect față de cine a muncit”