Închide meniul

Reece James ratează Cupa Mondială din Qatar! Anunțul oficial făcut de Chelsea

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 octombrie 2022, 8:31

Reece James ratează Cupa Mondială din Qatar! Anunțul oficial făcut de Chelsea

Reece James ratează Cupa Mondială din Qatar!

Reece James, accidentat, în timpul unui meci / Profimedia Images

Reece James ratează Cupa Mondială din Qatar din cauza unei accidentări, a anunţat sâmbătă Chelsea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reece James (22 de ani) s-a accidentat la genunchi în meciul cu AC Milan, disputat marţi în Liga Campionilor, şi va fi indisponibil pentru o perioadă de opt săptămâni, precizează gruparea engleză în comunicatul publicat sâmbătă pe site-ul oficial:

Reece James ratează Cupa Mondială din Qatar

”În urma accidentării la genunchi, Reece a fost tratat de departamentul medical al clubului, iar în weekend a consultat un specialist. După examinare, Reece va urma un program de reabilitare şi se aşteaptă ca el să fie absent de pe teren o perioadă de opt săptămâni”, a indicat Chelsea.

Cupa Mondială din Qatar va lua startul în data de 20 noiembrie.

Danemarca pregătește un protest fără precedent la Campionatul Mondial din Qatar

Danemarca va pune în scenă un protest fără precedent la Campionatul Mondial din Qatar. Naționala lui Christian Eriksen va merge la turneul final din această iarnă cu un echipament complet negru, care va avea inscripționate doar logo-urile echipei naționale și al sponsorului tehnic.

Reclamă

Decizia radicală luată de danezi vine în semn de protest și, în același timp, ca un omagiu pentru miile de muncitori care au decedat pe șantier în timpul procesului de construcție a stadioanelor pentru Mondial.

Danemarca, împreună cu sponsorul tehnic al naționalei, au pregătit două echipamente – unul roșu și altul negru – pentru competiția anului în lumea fotbalului. Niciunul dintre cele două echipamente nu va include pe tricouri însemnele Cupei Mondiale. Decizia fără precedent a fost aprobată de Federația de Fotbal din Danemarca.

Începând din 2010, de când Qatar a câștigat găzduirea Cupei Mondiale din 2022, peste 6.500 de oameni au murit pe șantier. Este vorba despre imigranți din țări precum India, Pakistan, Nepal, Bangladesh şi Sri Lanka, care au venit în Qatar pentru a câștiga bani, însă mulți dintre ei nu s-au mai întors acasă.

Reclamă 4 / 0/3

Danemarca se află în grupa D la Cupa Mondială, alături de Franța, Australia și Tunisia. Turneul final din Qatar se va disputa în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și