Închide meniul

Gigi Becali l-a făcut praf de Dennis Man: „Cine e Parma? Ce să faci cu Man?”

Dan Roșu Publicat: 24 iulie 2024, 8:07

Reclamă
Gigi Becali l-a făcut praf de Dennis Man: „Cine e Parma? Ce să faci cu Man?

Gigi Becali l-a făcut praf de Dennis Man: "Cine e Parma? Ce să faci cu Man?"

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă - Hepta

Gigi Becali l-a făcut praf de Dennis Man, unul dintre jucătorii echipei naţionale despre care avea dorinţa să ajungă la un nivel mai înalt. Plecat în iarna lui 2021 de la FCSB pentru 11 milioane de euro, internaţionalul de 25 de ani e cotat acum la 10 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali avea aşteptări mai mari de la fostul său jucător şi susţine că singurii fotbalişti adevăraţi din lotul lăsat de Edi Iordănescu sunt Radu Drăguşin şi Nicolae Stanciu.

Gigi Becali l-a făcut praf de Dennis Man: „Cine e Parma? Ce să faci cu Man?”

„Drăguşin, să zicem că ar fi. Man e 11 milioane, nu e 30. Ce să faci cu Man? Stanciu, e adevărat, e un jucător complet. În rest, avem noi jucători de 20-30 de milioane? Să joace la Parma, cine e Parma?

Dacă are 26 de ani, aia e valoarea lui (n.r.: a lui Dennis Man), 10-15. El trebuia, când a plecat, să crească mult mai mult. El atât are creştere, e serios, are viaţă sportivă. Are valoarea lui, dar de atât”, a spus Becali, citat de primasport.ro.

Giovanni Becali, ultimele detalii despre viitorul lui Dennis Man

Giovanni Becali a dat ultimele detalii despre viitorul lui Dennis Man! Impresarul a făcut dezvăluiri legate de echipa la care românul va juca, în noul sezon.

Reclamă
Reclamă 4

Dennis Man a fost convocat de Edi Iordănescu la EURO 2024 și nu a dezamăgit. Românul a reușit două pase decisive în victoria istorică cu Ucraina, scor 3-0. De asemenea, acesta a jucat în toate partidele tricolorilor, de la turneul final.

De asemenea, impresarul a spus și cât a cerut Parma pentru un eventual transfer al românului, la o altă formație. Concret, oficialii echipei care a promovat în Serie A își doresc suma de 14 milioane de euro, pentru serviciile internaționalului român.

„Dennis Man nu a semnat încă prelungirea cu Parma, dar o va semna. Deocamdată s-a prezent, a făcut vizita medicală, cred că săptămâna viitoare va semna. E un acord bine stabilit. E un acord așa cum am vrut noi, e un mic chițibuș, dar cred că se va aranja.

Reclamă

Problema lui Dennis Man nu e că ar vrea să-i păcălească pe Parma și după 7 luni să poată să semneze ca jucător liber, problema e că clubul dorește o sumă enormă pentru a fi transferat acum. Ne-au zis să le aducem 14 milioane și putem pleca unde vrem.

Nu-i o problemă că până la urmă îi mai păcălești, dar noi nu dorim așa ceva. El mai are un an de contract și nu se pune problema să nu se antreneze, să nu joace, pentru că poate prelungi și în septembrie, octombrie. Aș fi putut să pun: ‘ok, stăm aici, ne antrenăm și mai vedem’, dar nu fac eu așa ceva. Problema e că dacă am avea o ofertă, și au fost câteva, echipa aia care l-ar vrea nu poate să-i dea salariul lui Dennis”, a spus Giovanni Becali, la fanatik.ro.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:03

Mihai Căpăţînă, încrezător înainte de Maribor – Universitatea Craiova (joi, AntenaPLAY): „Ar fi ceva extraordinar pentru oraş”

16:49

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 iulie

16:29

„Gică Hagi sau Mircea Lucescu selecţioner?” Marius Şumudică a ales fără să stea pe gânduri: „E cel mai mare. Asta e părerea mea”

15:39

Ansu Fati s-a „rupt” și ratează turneul Barcelonei din Statele Unite. O nouă accidentare suferită de starul de 21 de ani

14:52

Maribor – Universitatea Craiova e exclusiv în AntenaPLAY, joi, de la 21:15, în turul 2 preliminar al Conference League 2024-2025

14:24

Ferland Mendy rămâne la Real Madrid! Francezul a refuzat petrodolarii șeicilor și continuă pe Santiago Bernabeu

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoO campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini 3 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 4 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00) 5 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!” 6 FotoDavid Popovici, primul antrenament la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice! Anunţul COSR
Citește și