Închide meniul

Louis Van Gaal, acuzaţii dure despre titlul mondial câştigat de Lionel Messi şi Argentina: „Totul a fost premeditat”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 5 septembrie 2023, 17:24

Louis Van Gaal, acuzaţii dure despre titlul mondial câştigat de Lionel Messi şi Argentina: „Totul a fost premeditat

Louis Van Gaal, acuzaţii dure despre titlul mondial câştigat de Lionel Messi şi Argentina

Louis Van Gaal şi Lionel Messi la Cupa Mondială din Qatar / Profimedia

Louis Van Gaal, acuzaţii dure despre titlul mondial câştigat de Lionel Messi şi Argentina. Fostul selecţioner al Olandei nu a trecut peste eliminarea din sferturile de finală de la Cupa Mondială din 2022, după aproape nouă luni de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentina, cea care avea să devină campioană mondială, s-a impus la loviturile de departajare în faţa Olandei, după o partidă nebună. Meciul a fost unul extrem de tensionat, iar fostul selecţioner crede că echipa sud-americanilor a fost avantajată.

Louis Van Gaal, acuzaţii dure despre titlul mondial câştigat de Lionel Messi şi Argentina: „Totul a fost premeditat”

Prezenz la ceremionia de decernare a premiilor din Eredivisie, Louis Van Gaal a făcut câteva acuzaţii dure. Fostul selecţioner al Olandei este convins că Argentina a fost împinsă de la spate în timpul turneului final din Qatar, totul pentru ca Lionel Messi să devină campion mondial.

Van Gaal crede că jucătorii lui Lionel Scaloni nu au fost sancţionaţi aşa cum trebuie în meciul din sferturile de finală, pierdut de echipa sa la loviturile de departajare.

„Când te uiți cum marchează Argentina golurile și cum marcăm noi golurile… Când vezi cum unii jucători argentinieni au trecut linia fără a fi penalizați… Cred că totul a fost premeditat”, a declarat Louis Van Gaal, potrivit nos.nl.

Reclamă

Întrebat dacă aceste lucruri s-au întâmplat pentru ca Lionel Messi să poată cuceri Cupa Mondială, Van Gaal a spus: „Mă refer la tot ce se înțelege din ce am zis. Cred că da. Dar deja am spus destule”.

În ciuda acuzaţiilor lui Van Gaal, Virgil Van Dijk, căpitanul naţionalei Olandei şi al lui Liverpool nu are aceeaşi părere cu fostul selecţioner:

„Am auzit ce a zis în această dimineaţă. Este opinia lui. Toată lumea are dreptul la o opinie. Eu nu aceeaşi opinie cu el”, a declarat şi Virgil Van Dijk, potrivit sursei menţionate mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Olanda – Argentina s-a decis la loviturile de departajare

Partida dintre Olanda şi Argentina din sferturile de finală de la Cupa Mondială din Qatar a fost un adevărat thriller. Sud-americanii au deschis scorul în minutul 35 prin Molina, după care Messi a majorat diferenţa în minutul 73, după ce a transformat de la 11 metri.

În minutul 83, Weghorst a redus din diferenţă, după care olandezii au trimis partida în prelungiri prin acelaşi Weghorst, în minutul 90+11. În cele din urmă, partida a ajuns la loviturile de departajare, acolo unde s-a impus Argentina cu 4-3.

Contrele dintre cele două echipe nu s-au încheiat nici la vestiare. Weghorst a fost luat în colimator de Lionel Messi la interviuri: „La ce te uiți, prostule, la ce te uiți? Du-te, du-te acolo, prostule, du-te acolo!”. De asemenea, în timpul meciului, Lionel Messi s-a dus să se bucure în faţa lui Louis Van Gaal după ce a marcat în minutul 73.

În semifinale, Argentina a trecut de Croaţia, scor 3-0, după care s-a impus în faţa Franţei în marea finală, la loviturile de departajare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” Vezi toate știrile
Citește și