Închide meniul

Nicolae Dică, dezamăgit de unul dintre favoriții lui Gigi Becali de la FCSB: ”N-am văzut o atitudine bună din partea lui”

Dan Roșu Publicat: 11 noiembrie 2022, 8:34

Reclamă
Nicolae Dică, dezamăgit de unul dintre favoriții lui Gigi Becali de la FCSB: ”N-am văzut o atitudine bună din partea lui”

Nicolae Dică, dezamăgit de unul dintre favoriții lui Gigi Becali de la FCSB

Nicolae Dică, în timpul unui meci / Hepta

Nicolae Dică e dezamăgit de unul dintre favoriții lui Gigi Becali de la FCSB. Atitudinea avută pe teren și în afara lui de Florinel Coman l-a deranjat pe fostul antrenor al roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Mbappe” trece printr-o perioadă grea, care l-a făcut până și pe Becali să spună că ”nu e fotbalist”. Jucătorul cotat la 3 milioane de euro a avut probleme mari cu accidentările în trecut, iar în acest sezon a marcat 3 goluri în 21 de meciuri.

Nicolae Dică, dezamăgit de unul dintre favoriții lui Gigi Becali de la FCSB

”Eu am avut foarte multe discuţii cu Florinel Coman. La început a avut o reacţie foarte bună, s-a antrenat foarte bine, a avut apoi o cădere. A avut atitudine. N-a avut realizări pe faza ofensivă. Nu e terminat, dar depinde de el, dacă viaţa lui extrasportivă a una bună şi se antrenează ok, poate să ajungă un jucător bun.

În prima perioadă când am venit noi a fost bine, după aceea iar a avut o cădere. Tot am vorbit cu el, i-am explicat că am încredere în el, că d-asta îl bag. N-a avut realizările pe care le aşteptam, n-am văzut o atitudine bună din partea lui”, a spus Dică, citat de orangesport.ro.

Florin Lovin l-a făcut praf pe Florinel Coman

Florin Lovin l-a făcut praf pe Florinel Coman, atacantul de 24 de ani care este noul căpitan de la FCSB. Fostul fotbalist, câştigător al două titluri în tricoul roş-albastru, a răbufnit când a văzut ce se întâmplă la echipa sa de suflet.

Reclamă

Lovin nu îşi explică de ce „Mbappe” Coman a primit banderola de la Mihai Pintilii. Darius Olaru, Andrei Cordea şi Octavian Popescu sunt următorii în lista căpitanilor vicecampioanei României.

”Eu am fost căpitan la 20 de ani la Bacău, pus de Dumitru Sechelariu, deci cunosc bine situația. Am fost pus ca să fiu vândut.

Nu cunosc viața personală a lui Coman, dar nu pare un om integru… uite, îți dau un exemplu, Teixeira era de exemplu un bun exemplu, un căpitan nu trebuie să fie neapărat cel mai bun, dar trebuie să fie cel din sufletul echipei, să fie respectat de jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Se vede că nu e o chestie naturală. Și când te duci să dai noroc cu căpitanul, e o chestie și pentru adversar. Una e să-ți vină John Terry, îți dă un sentiment. Alt exemplu. La Astra era Budescu căpitan, eu am spus mereu că Budescu nu are de ce să fie căpitan, pentru că nu era potrivit”, a spus Lovin, cu o săptămână în urmă, pentru sursa citată.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
Vezi toate știrile
Citește și