Închide meniul

Nicolae Dică, dezamăgit de unul dintre favoriții lui Gigi Becali de la FCSB: ”N-am văzut o atitudine bună din partea lui”

Dan Roșu Publicat: 11 noiembrie 2022, 8:34

Reclamă
Nicolae Dică, dezamăgit de unul dintre favoriții lui Gigi Becali de la FCSB: ”N-am văzut o atitudine bună din partea lui”

Nicolae Dică, dezamăgit de unul dintre favoriții lui Gigi Becali de la FCSB

Nicolae Dică, în timpul unui meci / Hepta

Nicolae Dică e dezamăgit de unul dintre favoriții lui Gigi Becali de la FCSB. Atitudinea avută pe teren și în afara lui de Florinel Coman l-a deranjat pe fostul antrenor al roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Mbappe” trece printr-o perioadă grea, care l-a făcut până și pe Becali să spună că ”nu e fotbalist”. Jucătorul cotat la 3 milioane de euro a avut probleme mari cu accidentările în trecut, iar în acest sezon a marcat 3 goluri în 21 de meciuri.

Nicolae Dică, dezamăgit de unul dintre favoriții lui Gigi Becali de la FCSB

”Eu am avut foarte multe discuţii cu Florinel Coman. La început a avut o reacţie foarte bună, s-a antrenat foarte bine, a avut apoi o cădere. A avut atitudine. N-a avut realizări pe faza ofensivă. Nu e terminat, dar depinde de el, dacă viaţa lui extrasportivă a una bună şi se antrenează ok, poate să ajungă un jucător bun.

În prima perioadă când am venit noi a fost bine, după aceea iar a avut o cădere. Tot am vorbit cu el, i-am explicat că am încredere în el, că d-asta îl bag. N-a avut realizările pe care le aşteptam, n-am văzut o atitudine bună din partea lui”, a spus Dică, citat de orangesport.ro.

Florin Lovin l-a făcut praf pe Florinel Coman

Florin Lovin l-a făcut praf pe Florinel Coman, atacantul de 24 de ani care este noul căpitan de la FCSB. Fostul fotbalist, câştigător al două titluri în tricoul roş-albastru, a răbufnit când a văzut ce se întâmplă la echipa sa de suflet.

Reclamă

Lovin nu îşi explică de ce „Mbappe” Coman a primit banderola de la Mihai Pintilii. Darius Olaru, Andrei Cordea şi Octavian Popescu sunt următorii în lista căpitanilor vicecampioanei României.

”Eu am fost căpitan la 20 de ani la Bacău, pus de Dumitru Sechelariu, deci cunosc bine situația. Am fost pus ca să fiu vândut.

Nu cunosc viața personală a lui Coman, dar nu pare un om integru… uite, îți dau un exemplu, Teixeira era de exemplu un bun exemplu, un căpitan nu trebuie să fie neapărat cel mai bun, dar trebuie să fie cel din sufletul echipei, să fie respectat de jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Se vede că nu e o chestie naturală. Și când te duci să dai noroc cu căpitanul, e o chestie și pentru adversar. Una e să-ți vină John Terry, îți dă un sentiment. Alt exemplu. La Astra era Budescu căpitan, eu am spus mereu că Budescu nu are de ce să fie căpitan, pentru că nu era potrivit”, a spus Lovin, cu o săptămână în urmă, pentru sursa citată.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și