Închide meniul

„Comane, să te laşi de fotbal, bă, că eşti vai de mama ta!” Florinel Coman, umilit la Craiova. Reacţia incredibilă a lui „Mbappe de România”

Publicat: 14 noiembrie 2022, 10:56

Reclamă
„Comane, să te laşi de fotbal, bă, că eşti vai de mama ta! Florinel Coman, umilit la Craiova. Reacţia incredibilă a lui „Mbappe de România

Florinel Coman a fost umilit de câţiva puşti la Craiova

Florinel Coman, pe stadionul din Craiova | Sursa: Captură Orange Sport

Florinel Coman, umilit la Craiova de câţiva puşti care i-au cerut să se lase de fotbal. Florinel Coman nu a părut să fie deranjat prea mult şi a primit cu zâmbetul de buze aceste sfaturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câţiva puşti i-au făcut viaţa grea lui Florinel Coman la Craiova. Aceştia i-au reproşat forma slabă şi l-au sfătuit să se lase de fotbal.

Florinel Coman, umilit la Craiova. Reacţia incredibilă a lui „Mbappe de România”

În replică, Florinel Coman le-a trimis câteva bezele puştilor care îl aportrofau din tribună. După plecarea lui Nicolae Dică, Florinel Coman nu îşi mai găseşte locul în prima echipă de la FCSB. În derby-ul cu FC U Craiova, câştigat de FCSB cu 2-0, Coman a fost introdus în minutul 89 de Mihai Pintilii.

Florinel Coman a cerut să plece de la FCSB!

Florinel Coman a cerut să plece de la FCSB. Anunțul bombă a fost făcut chiar de Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor nu vrea însă să-l lase să plece pe „Mbappe de România”. Gigi Becali susține că Florinel Coman a cerut o hârtie ca să o părăsească la FCSB sub formă de împrumut, iar patronul roș-albaștrilor bănuiește că „perla” sa ar putea ajunge la o rivală din campionat. Latifundiarul din Pipera nici nu vrea să audă de acest scenariu!

Păi, dacă el Coman, săracul, nu poate să mai dribleze un puşti de Divizia B. Pe cuvântul meu, mie chiar mi-e milă de el, pentru că e mare talent. Ce se întâmplă, nu pot să îmi dau seama. Ceva, ceva 100 % este. Nu se poate un copil la 19 ani să fie Mbappe cum îi spunea Hagi, iar la 24 când trebuie să fie bombă, el nu mai poate să facă ce făcea la 18 ani. Înseamnă că e în neregulă ceva!

Reclamă

Am crezut în el, cum să dau un jucător în care cred. Am crezut că vine şi ne salvează. Cred încă în el! Cum să dau un jucător în care cred, am dat bani pe el, 3 milioane de euro. Vreau să ne scoată el din asta, cum să îl dai? Ce Coman e un fotbalist pe care am dat două sute de mii.

El mi-a spus că el ar vrea să îl dau undeva împrumut. Probabil o avea ceva de prin România, că cere o hârtie. Că dacă are hârtie, vrea să plece unde vrea. Probabil undeva pe aici, cam bănuiesc eu ce. Nu vreau să mai fac circ, polemici. Dar ce cred eu, stai că vine perioada de transfer. Îi dau să îl împrumutăm undeva, dar nu pot să îi dau hârtie. Că după aia se duce la CFR sau la Rapid, sau la Dinamo. Şi nu pot să dau un jucător la o contracandidată”, a spus Gigi Becali, conform primasport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” 17:49 VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 17:37 În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun” 17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul 17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel Vezi toate știrile
Citește și